REKLAMI GEÇ

GENÇLERBİRLİĞİ 0 DENİZLİSPOR 3

GENÇLERBİRLİĞİ 0 DENİZLİSPOR 3

Lider Gençlerbirliği’ni deplasmanda deviren yeşil siyahlılar şampiyonluk için çok büyük bir adım attı. Denizlispor’un sayıları Deniz, Recep ve Kehinde’den geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 5 Mayıs 2019 Pazar, 21:32

Spor Toto 1. Lig’de lider Gençlerbirliği deplasmanına konuk olan Denizlispor üst üste beşince deplasman zaferini aldı, şampiyonluk kapılarını sonuna kadar açtı.
Zorlu deplasman öncesi Hatayspor’un kazanarak puan farkını 2’ye indirdiği maç öncesinde yeşil siyahlılar sürprize izin vermedi.

Lider karşısında etkili bir oyun ortaya koyan yeşil siyahlılar gol perdesini 16’ncı dakikada Deniz’in harika vuruşu ile açtı.
Maçın 85’nci dakikasında Recep Niyaz düzgün bir vuruşla skoru 2-0’a getirdi. 90’ncı dakikada oyuna sonradan dahil olan Kehinde, Ziya’nın ortasında harika bir kafa vuruşu ile skoru ilan etti 0-3.
Yeşil siyahlılar bu galibiyet ile en yakın takipçisi ile puan farkını yeniden 5’e çıkarırken lider Gençlerbirliği ile de puan farkını bire indirdi. Haftaya ligden düşmesi kesinleşen Karabükspor’u ağırlayacak yeşil siyahlılar sonuna kadar açtıkları şampiyonluk kapısından içeri bu maçta girecek.

GENÇLERBİRLİĞİ 0 DENİZLİSPOR 3
STAT: Abdülkadir Bitigen, Mehmet Şahan Yılmaz, Mustafa Savranlar
GENÇLERBİRLİĞİ : Emrullah Şalk, Mert Çetin, Claro (45′ Barış Baştaş) Erdem Özgenç, Alper Uludağ, Yasin Pehlivan, Selçuk Şahin, Bekir Yılmaz (63′ Mert Nobre) Stancu, Nadir Çiftçi (46′ Deniz Yılmaz) Jailton
DENİZLİSPOR: Stachowiak, Alperen Babacan, Oğuz Yılmaz, Kerem Can Akyüz, Abdülkerim Bardakçı, Deniz Vural, Ziya Alkurt, İsmail Aissati, Recep Niyaz (88′ Burak Altıparmak) Mehmet Akyüz (79′ Kehinde) Burak Çalık (75′ Kibong)
GOLLER: 16′ Deniz Vural 84′ Recep Nyaz 90′ Kehinde (Denizlispor)
SARI KART: Burak Çalık (Denizlispor) Yasin Pehlivan, Barış Baştaş (Gençlerbirliği)

MAÇTAN DAKİKALAR:
16′ Recep Niyaz’ın ortasında Gençlerbirliği defansına çarpan top Deniz Vural’ın önünde kaldı. Deniz’in volesi filelerle buluştu 0-1.
20′ Çalımlarla ceza alanına yönelen Jailton’ın sert şutu az farkla auta çıktı.
22′ Köşe atışından gelen topa arka direkte Nadir’in vuruşunda kaleci Stachowiak topu çeldi, kale alanı önünde oluşan karambolde Alperen topu uzaklaştırdı.
23′ Recep Niyaz’ın pasında uzak mesafeden vuran Burak’ın şutu az farkla auta çıktı.
28′ Erdem’in kullandığı serbest vuruşta Claro’nun kafa vuruşu üstten auta çıktı.
40′ Ziya Alkurt’un ortasında Mehmet Akyüz’ün kafası kaleci Emrullah’ta kaldı.
48′ Erdem’in ortasında Jailton’un kafa vuruşu kaleci Stachowiak’ta kaldı.
57′ Erdem’in kullandığı serbest vuruşta Mert Çetin’in kafa vuruşu kaleci Stachowiak’ta kaldı.
64′ Gençlerbirliği defansının arkasına atılan topla buluşan Mehmet Akyüz, Recep Niyaz’a verdi. Recep’in ceza alanı dışından şutu kaleci Emrullah’ta kaldı.

71′ Selçuk Şahin ceza alanı içinde dönerek vurdu top kaleci Stachowiak’ta kaldı.
85′ Kehinde ile ver kaç yapan Recep Niyaz Ceza alanı ön çizgisi üzerinden düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu 0-2.

87′ Kibong’un pasında topla buluşan Ziya karşı karşıya pozisyonda topu yandan auta attı.

90′ Ziya’nın sağ kanattan ortasına ceza alanı içinde Kehinde kafa ile dokundu ve kaleci Emrullah’ı bir kez daha avladı 0-3.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..