REKLAMI GEÇ

GİRİŞ ÇIKIŞLARA DÜZEN GELİYOR

GİRİŞ ÇIKIŞLARA DÜZEN GELİYOR

Galatasaray maçında taraftarların giriş çıkışlarda sorun yaşaması yönetimi harekete geçirdi. Yeni turnikelerin yapılacağı Denizli Atatürk Stadı’na 1 milyon liranın üzerinde masraf yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Ağustos 2019 Perşembe, 11:13

Sezona yenilenmiş stadı ile başlayan Yukatel Denizlispor’da, Galatasaray maçında taraftarlardan gelen şikayetler üzerine yönetim bir kez daha kolları sıvadı.
Yeşil siyahlı kulüpten yapılan açıklamada sezonun ilk maçında özellikle maraton tribünü ve kale arkalarında stat giriş çıkışlarında sorunlar gözlendiğine vurgu yapıldı bu alanda çalışma yürütüleceği kaydedildi.
Başkan Ali Çetin önderliğinde toplanan yönetim kurulu konuyu gündemine alırken yeni bir tadilat projesi hazırlanmasına karar verildi. Buna göre sorunlu tribünlerde giriş turnikelerinin sayısının artırılacağı ve taraftarın stada girişinin kolaylaştırılacağı kaydedildi.

Denizlispor Kulübü yaklaşık 1 milyon 250 bin lira tutarındaki proje için önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacak.  Çalışmalar Denizli’de oynanacak Atiker Konyaspor karşılaşmasına kadar tamamlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ALİ YILMAZ   -  Bağlantı 22 Ağustos 2019, 14:05

Özellikle kale arkası tribününe girişlerde her blok için 1 turnike yapılırsa daha rahat giriş yapılabilir.