REKLAMI GEÇ

GÖKHAN ES-ES’E HAZIR!

GÖKHAN ES-ES’E HAZIR!

Denizlispor’da kadroya sezon başında dahil edilen fakat forma şansı bulamayan deneyimli kanat oyuncusu Gökhan Süzen için fırsat doğdu. Kerem Can’ın yokluğunda futbolcu Eskişehirspor karşısında forma giyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Şubat 2019 Perşembe, 10:02

Spor Toto 1. Lig’de zirveyi bırakmayan Denizlispor hafta başında Eskişehirspor’a konuk olacak. Altınordu maçında sarı kart gören sol bek Kerem Can’ın yokluğunda formayı Gökhan Sözen’in giymesi bekleniyor.

Sezon başında takıma dahil edilen deneyimli futbolcu, Kerem Can’ın iyi performans göstermesi nedeniyle ligde ilk 11 görememiş, bazı maçlarda oyuna sonradan girmişti.

İlk kez ilk 11 şansı doğan futbolcu bu fırsatı iyi kullanmak istiyor. Eskişehirspor maçına hazır olduğunu kaydeden Gökhan Süzen, “İyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Şampiyonluk stresi yaşamadıklarını, Denizli’de kendilerini baskı altında hissetmediklerini söyleyen Gökhan Süzen, “Baskı bazen olumsuz sonuçlar doğurabiliyor. Denizli’nin en sevdiğim yönlerinden biri bu baskının olmaması. Hocamız da bize o rahatlığı veriyor” dedi.

Yedek kalmanın sorun olmadığını söyleyen Gökhan, “Şampiyonluğa giden yolda 18. adam olmak bile çok önemli. Bunu geçmiş yıllarda yaşadıklarımdan tecrübe ederek söylüyorum. Takım zaten iyi gidiyordu. Bizimde kulübeden gelip takıma destek vermemiz gerekiyordu. Bu haftaya kadar da bunu iyi yaptığımızı düşünüyorum. Görev geldiği takdirde bayrağı devralacağım ve devam ettirmeye çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..