REKLAMI GEÇ

GÖKHAN SÜZEN : DAHA ÜRETKEN OLMALIYIZ

GÖKHAN SÜZEN : DAHA ÜRETKEN OLMALIYIZ

Denizlispor’un deneyimli kanat oyuncusu önde daha üretken olmaları gerektiğini söyledi, “İyi mücadele ediyoruz. Daha fazla pozisyon üretebiliriz. Bunu yapacak kaliteye sahibiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Şubat 2019 Perşembe, 09:59

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk hedefine koşan Denizlispor’da deneyimli kanat oyuncusu Gökhan Süzen hafta içinde açıklamalarda bulundu. Osmanlıspor maçında iyi mücadele ettiklerini kaydeden Gökhan Süzen, “Mücadelemiz iyiydi ama üretken değildik. Son dakikaları saymazsak önde daha üretken olabilirdik. Bizim için üzücü bir skor oldu. Bu takım 14 hafta nasıl kaybetmediyse, ayağa kalkmasını da bilir” dedi.

Elazığspor deplasmanında zor bir maçın kendilerini beklediğini söyleyen Gökhan Süzen, “Rakip devre arasında takviyeler yaptı. Takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar. Umarım orada kazanarak Denizli’de oynayacağımız Ümraniyespor maçı öncesi yine avantajı elimize alırız” diye konuştu.

Gazetecilerin son haftalarda takımda bir düşüş olduğunu söylemesi üzerine ise pozisyon sayılarında düşüş olduğunu söyleyen futbolcu; “Üçüncü bölgede daha yaratıcı olabiliriz. Mücadele anlamında kötüyüz diyemem. Takım arkadaşlarım olsun herkes elinden geleni yapıyor. Biraz daha fazla pozisyon üretebiliriz. Bunu yapacak yetenek ve kapasitemizde mevcut. Final paslarını ve vuruşlarını daha iyi yapabiliriz. Bunun üzerinde çalışacağız. Bunları düzelttikten sonra tekrardan seri galibiyetler alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..