REKLAMI GEÇ

‘GOL SORUNUMUZU ÇÖZERSEK SERİ GALİBİYETLER ALIRIZ’

‘GOL SORUNUMUZU ÇÖZERSEK SERİ GALİBİYETLER ALIRIZ’

Denizlispor’da futbolcuların da kendine güveni geldi. Yeşil siyahlı oyuncular gol yollarındaki sorunu çözerlerse galibiyetlerin ard arda geleceğini söylüyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 7 Ekim 2013 Pazartesi, 11:01

Denizlispor’da Adanaspor maçının sonucu futbolcuları memnun etmese de rakibe çok az pozisyon verilmiş olması ve uzun süredir ilk kez bir maçta gol yenilmemesi futbolcuların da özgüvenini yerine getirdi. Şimdi yeşil siyahlı futbolcular gol yollarındaki şanssızlıklarını kırarsa her takımı yenebileceklerinden emin. Yeşil-siyahlı futbolcu Mert Çakar sahada çok koşan baskılı oynayan bir Denizlispor’un olduğunu kaydetti. Sahaya çıkarken hedeflerinin 3 puan olduğunu ifade eden Çakar, “Sahada elimizden geleni yapmaya çalıştık. Gol yollarında şanssızdık. İyi mücadele ettik” dedi.

Yusuf Emre’de iyi mücadele ederek sahada takım olduklarına vurgu yaparak, “Son haftalarda takım olmada sıkıntı çekiyorduk. Bir tek eksiğimiz final paslarıydı. Gol bulabilirdik. Adanaspor’un gol pozisyonu yoktu. Önümüzdeki haftalarda gol bulursak, puan ve puanlar alırız” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..