REKLAMI GEÇ

GOLLER ÇALIŞTIĞI YERDEN

GOLLER ÇALIŞTIĞI YERDEN

Adanaspor karşısında 3-0’lık bir yenilgi alan yeşil siyahlılar hafta içindeki antrenmanlarında atılan gollere karşı çalışma yapmıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Ağustos 2017 Pazar, 12:37

Denizlispor sezonun ilk maçında Adanaspor deplasmanında 3-0 kaybetti. Yeşil siyahlılar zorlu deplasmanda pozisyon üretmekte sıkıntı yaşarken maçın ilk yarısında rakip kaleye gitmekte bile zorlandı.

DEFANSIN ARKASINA ATILAN TOPLAR
Hafta içindeki antrenmanlarda öğrencilerini defansın arkasına atılan toplar konusunda uyaran ve bu yönde çalışma yaptıran Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in korktuğu başına geldi. Ev sahibi bulduğu üç golün ikisini bu toplarla elde ederken defansın arkasına atılan toplarda üç de net fırsat tepti.

Karşılaşmanın 2’nci dakikasında Digao’nun top istediğini gören Bekir, topu Denizlispor defansının arkasına sarkan takım arkadaşına attı. Digao’nun ön direğe ortasında Bahattin Köse dokunarak takımı adına ilk sayıyı kaydetti.

KEREMCAN ÇEKTİ HAKEM PENALTIYI GÖSTERDİ
Karşılaşmanın 10’ncu dakikasında topla ceza alanı içine giren Digao, Kerem Can Akyüz tarafından formasından çekilerek durdurulmak istendi. Önünde Denizlispor defans oyuncuları olduğu halde yapılan bu hareket Horozlara pahalıya patladı. Hakem penaltı noktasını gösterdi ve Magaye atışı gole çevirerek farkı ikiye çıkardı.

YENER GİRDİ İŞLER DAHA DA ZORLAŞTI
Gol için biraz daha önde oynama riskini alan Denizlispor 61’nci dakikada Bekir Yılmaz’ın yerini Yener Arıca’ya bırakmasından sonra kalesinde ciddi tehlikeler gördü. Yener’in defansın arkasına attığı iki topta karşı karşıya pozisyonları değerlendiremeyen Magaye takımını iki mutlak golden etti. 75’te yine defansın arkasına atılan topta bu kez kaleciyi de geçen Magaye skoru 3-0’a getirdi.

DENİZLİSPOR POZİSYON ÜRETMEKTE ZORLANDI
Maçın ikinci yarısında ilk yarıya oranla daha disiplinli ve üretken bir oyun ortaya koyan Denizlispor ilk yarıda neredeyse pozisyon üretemedi. Maçın ikinci bölümünde ise Barış’ın kullandığı serbest vuruş defanstan sekerek tehlike yarattı. Ziya’nın yakın mesafeden kafa vuruşu Denizlispor adına en net fırsat olarak kayıtlara geçerken kaleci İrfan gole izin vermedi. Maçın son bölümünde Yasin Ozan’ın ceza alanı içinde müsait durumda topa iyi vuramayışı atağın kalecide sonlanmasına neden oldu.

EKSİKLER HİSSEDİLDİ
Denizlispor’da sakat futbolcuların eksikliği maç boyunca hissedildi. Yeşil siyahlıların defanstaki önemli ismi Cenk, kanattaki dinamosu Kappel, orta sahadaki deneyimli ismi Veli Acar karşılaşmada sakatlıkları nedeniyle yer alamadı. Elinden sakat Berkan Afşarlı maç kadrosunda bulunmasına rağmen Teknik Direktör Şimşek’ten görev alamadı. Maç kadrosunu 21 kişi yapan Şimşek genç oyuncular Hüseyin Üner ve RNamazan Ergut’a şans verdi. 21 kişilik kadroda Hüseyin Altıntaş ile birlikte üç kaleci yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..