REKLAMI GEÇ

GÖREVDEN ALINDIM GURUR DUYUYORUM!

GÖREVDEN ALINDIM GURUR DUYUYORUM!

Denizlispor’da görevden alınan Teknik Direktör Yücel İldiz şehirden ayrılmadan önce kendisini bekleyen gazetecilere kısa bir değerlendirmede bulundu: Denizli ile et ve tırnak gibiydik.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Ekim 2019 Çarşamba, 11:13

Denizlispor’da Yücel İldiz’in görevine son verildikten sonra kurt teknik adam tesislerdeki eşyalarını toplayarak şehirden ayrıldı.

İldiz’i tesislerde bekleyen tek muhabir olan İbrahim Alayont, DRT Televizyonu için deneyimli teknik adamdan röportaj almayı başardı. Tesislerdeki personel ile vedalaşan İldiz’in ayrılışına üzülen ve ağlayan personel olduğu gözlendi.

Kısa bir açıklama yapan İldiz, Denizlispor’a ligde başarı dilerken; “Yaklaşık 1.5 sezondur Denizli’deyiz. Denizlililerle et ve tırnak gibi olmuştuk. Çok güzel günler yaşadık. Geldiğimiz günden bugüne kadar bizi destekleyen tüm Denizlispor camiasına, Denizlililere çok teşekkür ediyorum. Ben ve ekibim açıkçası buradan alnımız açık, başımız dik ayrılıyoruz. Son derece müsterihim. Hem burada yaptığımız işlerle, hem birlikte yaptığımız çalışmalarla gurur duyuyorum. Denizlispor’a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Yönetim kurulu görevimizi son verme kararı almış. Ona da saygı duyuyorum. Ayrıca bununla da gurur duyuyorum. Açık ve net bir şekilde söyleyeyim. Alnımız açık gidiyoruz. Müsterih olarak gidiyorum” dedi.

İldiz ayrılışına ilişkin ilerleyen günlerde kapsamlı açıklamalarda bulunacağını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..