REKLAMI GEÇ

GÖRÜNTÜ VAR SES YOK!

GÖRÜNTÜ VAR SES YOK!

Denizlispor kendi evindeki maçta puan çıkaramadı, SOS verdi. Yeşil siyahlılar maç sonu adeta yıkıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Ağustos 2017 Cumartesi, 11:04

Denizlispor ligde ikinci maçından da puan çıkaramadı.  İstanbulspor karşısında 52’nci dakikada Muhsin Yıldırım’ın golüne karşılık veremeyen Horozlar sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Karşılaşma sonunda teknik ekip ve futbolcular yıkıldı, taraftar ise öfkeliydi.

Denizlispor taraftarlarının büyük beklenti ile takip ettiği karşılaşmanın büyük bölümünde organize olamayan yeşil siyahlı takım taraftarların öfkesini Teknik Direktör Şimşek’in üzerine çekti. Karşılaşma sonunda özellikle sosyal medyada takıma ve teknik ekibe büyük öfke vardı.

MAÇ BİTTİ YÖNETİM YIKILDI
Oysa Denizlispor’un ilk iç saha maçı öncesi her şey yolundaydı. Ödemelerini düzenli yapan, tüm imkanlarını adeta futbolcular için seferber eden yönetim mutlak galibiyet bekliyordu. Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da takıma destek olmak için tribündeki yerlerini aldı.

Denizlispor eski başkanları Mustafa Şavluk, Mehmet Özsoy ve Hasan Kıbrıslıoğlu da protokol tribününde takımı destekledi.

Karşılaşma sonrası ise yeşil siyahlı yöneticiler adeta oldukları yere çakıldı kaldı. Başkan Yardımcısı Taner Atilla, asbaşkanlar Ali Fırat ve Necip İrdem oturdukları yerden kalkamadı. Stadın boşaldığından sonra bile son derece üzgün oldukları gözlenen yöneticilerin yerlerinden kıpırdayamadıkları görüldü.

TAKIMIN PERFORMANSI TARTIŞMALI
Yeşil siyahlı takım karşılaşma içinde pozisyonlar üretmeyi başardıysa da sonuca ulaşamadı. Bu durum maçı seyreden yeşil siyahlı taraftarları kahretti. Barış Örücü’nün iki şutunu kaleci Okan kurtarırken, yeşil siyahlı hücum hattının rakip kale önünde organize olamayışı, çalışılmış korner organizasyonlarından gol çıkaramayışı, Taşkın’ın 60’ncı dakikadan sonra yorgunluk belirtileri göstermesi, Yasin Ozan’ın son derece etkisiz oyunu, Ömer Alp Kulga’nın defansta eski günlerini aratır olması gündemdeki konulardı. Yeşil siyahlı taraftarlar Teknik Direktör Yusuf Şimşek’i mağlubiyetin baş sorumlusu ilan etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

hasan   -  Bağlantı 19 Ağustos 2017, 11:50

Bismillah lig yeni başladı.Takıma bir şans verin.Birde şu pasolig olmasa da maçlara güzelce gitsek.