REKLAMI GEÇ

GRUPLARA SAVAŞ AÇTILAR

GRUPLARA SAVAŞ AÇTILAR

Denizlispor yönetimi korsan ürünlere ve bu ürünlerin satışını yapanlara karşı savaş açtı. Başkan Yardımcısı Şanlıkan izinsiz Denizlispor’un logosunu kullanan şahıs ve grupların haksız para kazandığını ileri sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Şubat 2019 Cuma, 18:06

Denizlispor bir yandan mağazasındaki ürün çeşitliliğini artırıp bir yandan da lisanslı ürünlerini gezici mağazası aracılığı ile tüm yeşil siyahlı taraftarlara ulaştırmaya çalışan Denizlispor Kulübü şimdi de korsan ile mücadeleye başladı.  Denizlispor logosunu izinsiz kullanan kişi ve gruplar hakkında bundan sonra yasal işlem yapılacak. Yeşil siyahlı kulübün izni olmadığı halde çok sayıda atkı, kaşkol ve forma satışı gerçekleştiriliyordu. Bu ürünlerin bir kısmı maç günlerinde Denizli Atatürk Stadı çevresindeki seyyar satıcılar aracılığı ile bir kısmı da gruplar aracılığı ile satılıyordu. Hatta Denizlispor bayrakları, takvim ve saatleri de dönem dönem satılan ürünler olarak kayda geçmişti.

ŞANLIKAN GRUPLARI HEDEF ALDI
Denizlispor Kulübü’nden bugün yapılan açıklamada taraftarlar lisanslı ürünleri satın almaya davet edilirken, korsan ürünlere karşı mücadelenin başlatıldığı duyuruldu.
Denizlispor Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan yaptığı açıklamasında taraftar gruplarını da hedef aldı. Şanlıkan açıklamasında; “Denizlispor ürünlerine ilgi gösterilmesi çok güzel ancak bizi üzen nokta piyasada korsan ürünlerin yer alması. Bazı insanlar ve gruplar haksız para kazanıyor. Bunları uyarıyoruz. Bu şekilde Denizlispor’a bir gelir sağlanamadığı gibi bize de zarar veriyorlar. Bundan sonra hukuki yollara başvuracağız. Taraftarlarımız da korsan ürün satışlarına karşı dikkatli olsunlar” dedi.

ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ ARTACAK
Resmi mağazadan alınan her ürünün kulübe katkı sağladığını kaydeden AR-GE Sorumlusu Asbaşkan Mahmut Akarsu ise konuya ilişkin; “Denizlispor Store ve Gezici Store’da ürün çeşitliliğimizi giderek arttırıyoruz. Daha kaliteli ürünleri daha uygun fiyatlar ile taraftarlarımıza ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sırada internet satışları var. Bizler Denizlispor’a gelir getirmek için sürekli projeler üretirken, taraftarlarımızı da orijinal lisanslı ürünler kullanmaya davet ediyoruz. Korsan ürünlere itibar etmesinler, korsan ürün satıcılarını bizlere ihbar etsinler” diye konuştu. Açıklamada korsan ürün ihbar hattı olarak 0 258 372 2580 numaralı telefon numarası kamuoyu ile paylaşıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..