REKLAMI GEÇ

GÜVEN ORTAMI DESTEKLERİ DE BERABERİNDE GETİRDİ

GÜVEN ORTAMI DESTEKLERİ DE BERABERİNDE GETİRDİ

Denizlispor’un idaresinde güven ortamının yeniden tesis edilmesi kulübe yapılan destekleri de artırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Ağustos 2017 Salı, 11:54

Denizlispor’da yaklaşık üç ay önce göreve gelen Başkan Mustafa Üstek ve ekibi güven ortamını yeniden tesis etmek için süratle çalışmalara başladı. Yeşil siyahlı kulüpte yaşanan değişim Denizli de takıma sahip çıkmasını sağladı.

DEPLASMAN GİDERLERİ YÖNETİCİ AKYOL’DAN
Yeşil siyahlılarda ilk fedakarlığı yöneticiler yaptı. Kulübe bir miktar bağışta bulunan yöneticiler sezon boyunca takımın deplasman giderlerini de üstlenme sözü verdi. Yeşil siyahlı kurmaylardan ilk öne çıkan isim ise Fikret Akyol oldu. Yeşil siyahlı takımın bu hafta sonu oynayacağı Adanaspor maçı deplasman giderlerini üstlenen Akyol kulübe 25 bin liralık katkı yapmış oldu. Akyol, “Sezonun ilk maçında takımımıza olan desteğimi göstermek istedim. Gerek katkı sağlamak gerek örnek teşkil etmesi açısından bunu yapmayı önemsiyorum” dedi.

AY-BİL’DEN TEKNOLOJİ DESTEĞİ
Yeşil siyahlılara destek sadece yöneticilerle sınırlı kalmıyor. Kentin önde gelen büyük firmaların yanı sıra küçük ve orta ölçekli işletmeler de destek veriyor. Son olarak Denizli’nin köklü bilişim firmalarından Ay-Bil Bilgisayar yeşil siyahlılara teknoloji desteği verdi.  Firma sahibi Ahmet Muslu, Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile görüştü ve kulübün bazı teknolojik ekipmanlarını üstlendi.

08082017-aybil-ic1

ALTYAPIYA EKİPMAN DESTEĞİ
Denizlispor’da alt yapıya da zaman zaman destek geliyor. Yeşil siyahlı kulübün yaz okullarından kullandığı formaları Füze Akü adlı firma üstlendi. Nadir Erdoğan’ın sahibi olduğu firma yaz okullarına ekipman ve malzeme desteği de yaptı. Aynı destek Güngördü İnşaat, Mira Makine ve Turataş İnşaat’tan da geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..