REKLAMI GEÇ

Hacettepe hazırlıkları başladı

Hacettepe hazırlıkları başladı

Turkcell Süper Ligi’nin 24. haftasında kendi evinde, Hacettepe ile karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarına başladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 10 Mart 2009 Salı, 01:00

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan 2-0’lık galibiyet ile 3 puanı hanesine yazdıran Denizlispor, 15.03.2009 Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan Hacettepe karşılaşmasından da galibiyetle ayrılmak istiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ilk yarısında, bileğine aldığı darbe ile sakatlanan Emin Aladağ ile sakatlıkları devam eden Roberts ve Wescley, Hacettepe karşılaşmasında yer alamayacak. İbrahim Bangoura’nın durumu ise maç günü belli olacak. Öte yandan takımda kart cezalısı bulunmuyor.

Çetin: “Hedef: 3 puan”

Son 4 maçta 12 puan toplayan Denizlispor, Hacettepe karşılaşmasına mutlak galibiyet için çıkacak. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptığımızı belirten Genel Menajer Özhan Çetin, “Hacettepe karşılaşmasından 3 puan alarak başarımızı daha da anlamlı hale getireceğiz” dedi. Hacettepe karşılaşmasının ligdeki konumumuz açısından da büyük önem taşıdığını belirten Genel Menajer Özhan Çetin, “Lig’in üst sıralarında yer almak istiyoruz. Daha yukarılara çıkabilmemiz için Hacettepe karşılaşmasından da galibiyetle ayrılmamız gerekli. Hacettepe karşılaşmasında taraftarımızın bizi desteklemesini ve takımlarının arkasında yer almasını istiyoruz. Alacağımız galibiyet ile puanımızı 30’a çıkaracağız. Tüm Denizli halkını, takımlarını 90 dakika boyunca desteklemesi için Denizli Atatürk Stadyumu’na davet ediyorum” dedi.

Bilet fiyatları açıklandı

15.03.2009 Pazar günü, saat 13.30’da Denizlispor’un kendi sahasında oynayacağı Hacettepe karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı. Turkcell Süper Ligi 24. haftası Denizlispor-Hacettepespor karşılaşmasının bilet fiyatları şu şekilde belirlendi: Kale Arkası 3 TL, Maraton 10 TL, Kapalı Tribün 25 TL ve Misafir Takım 25 TL (Kapalı A-üst). Biletler maç günü saat 10.00’dan itibaren stad gişelerinde satışa sunulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..