REKLAMI GEÇ

HAFTANIN KARLISI HOROZ

HAFTANIN KARLISI HOROZ

Haftaya Boluspor ile arasında 4 puan farkla üçüncü basamakta giren Denizlispor, deplasmanda kazanarak gözünü ikincilik kürsüsüne dikti. Zirve yarışındaki tüm takımların puan kaybettiği haftanın tek kazananı Denizlispor oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Kasım 2018 Pazartesi, 10:01

Spor Toto 1. Lig’de Yücel İldiz’in takımın başına gelmesinden sonra bir maçlık aranın ardından çıkışını sürdüren Denizlispor haftaya girerken ikinci Boluspor ile arasındaki dört puan farla üçüncü basamakta yer alıyordu. Yeşil siyahlıları Gazişehir Gaziantep ve Adana Demirspor ise yakından takip ediyordu.
Haftanın maçında Denizlispor geriye düştüğü Boluspor karşısında Recep Niyaz ve Burak Çalık’ın sayıları ile skoru lehine çevirmesini bildi. Bu galibiyet yeşil siyahlıların Boluspor ile arasındaki puan farkını eritti ve bire düşürdü.

ZİRVEDEKİ TAKIMLAR PUAN KAYBETTİ
Denizlispor’un aldığı bu önemli galibiyet ligdeki diğer takımların aldığı skorlarla daha da değer kazandı. Lider Gençlerbirliği sezonun ilk yenilgisini Balıkesir deplasmanında alarak puan farkını açma fırsatını tepti. Denizlispor’u yakından takip eden Gazişehir Gaziantepspor, Adanaspor deplasmanından tek puan çıkarırken diğer yakın takipçi Adana Demirspor, Altay’a kaybetti ve haftayı puansız kapadı. Üst sıraları zorlayan Ümraniyespor ise evinde Altınordu ile berabere kalarak puan kaybı yaşadı. Ligde ilk 6 takım içinde maç kazanan tek takım Denizlispor oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..