REKLAMI GEÇ

HAFTAYA SÜPERLİGDEYİZ

HAFTAYA SÜPERLİGDEYİZ

Gençlerbirliği’ni evinde 3-0 yenen Denizlispor’da Teknik Direktör Yücel İldiz, Karabükspor maçında kayıp yaşamayarak süperlige çıkacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Mayıs 2019 Pazartesi, 09:58

Spor Toto 1. Lig’de Ankara deplasmanında Gençlerbirliği’ni 3-0’la geçen Denizlispor’da keyifler yerinde. En yakın takipçisine 5 puan fark atan Horozlar, Karabükspor ile oynayacağı maçta evinde şampiyonluğu matematiksel olarak da garantileyecek.

Yeşil siyahlıların Deniz, Recep ve Kehinde’nin sayıları ile kazandığı Gençlerbirliği maçı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz her iki takımın birlikte süperlige çıkacaklarını kaydetti.
Karşılaşmanın zor geçmesini beklediklerini dile getiren İldiz, “Ligi forse eden 2 takımın mücadelesinin zor geçeceğini biliyorduk. Son haftalarda içeride puanlar kaybettik. İçerde kaybettiğimizi deplasmanlarda telafi ediyoruz. Önümüzdeki haftayı da kayıpsız geçersek Süper Lig’e çıkacağız. Gençlerbirliği’nin de bizimle çıkacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise, “Hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz ama bugün fırsatı teptik” dedi. Üzülmez, Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında Gençlerbirliği’nin Abalı Denizlispor’a 3-0 yenildiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, “Kötü bir gece yaşadık. Futbolda kaybetmek vardır ilk defa kaybetmiyoruz ama böyle mücadele etmeden kaybetmeyi kabul edemiyorum” diye konuştu. (AA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..