REKLAMI GEÇ

Hak mahkumiyeti varken stada giren Çetin’e TFF’den bir ceza daha

Hak mahkumiyeti varken stada giren Çetin’e TFF’den bir ceza daha

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Denizlispor Başkanı Ali Çetin’e hak mahrumiyeti cezası devam ederken stadyumda yer alması nedeniyle 28 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Temmuz 2020 Cuma, 11:10

TFF’nin internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Denizlispor Başkanı Çetin hak mahrumiyeti cezası devam ederken stadyumda yer almasından dolayı 28 gün hak mahrumiyetinin yanı sıra 65 bin lira ile cezalandırıldı. Denizlispor yöneticileri Kaan Şanlıkan ve Salih Özcan ise maske kuralına uymamalarından dolayı 4 bin beş yüzer lira ceza aldı.

ALANYASPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Öte yandan Denizlispor, Süper Lig’in 33. haftasında 19 Temmuz Pazar günü Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-siyahlı futbolcular, profesyonel takım antrenörü Levent Kartop yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri’nde antrenman yaptı.

KESİNLİKLE PUANLAR ALMAMIZ GEREK
Denizlispor’un ligde kalması için son iki maçta kaç puan toplaması gerektiği sorulan Kartop, “Kesinlikle bu maçtan puan ve puanlarla ayrılmamız lazım. En az 4 puanın bizi ligde bırakacağını düşünüyorum. Ama bizim işi şansa bırakmamamız lazım. İlk başta Alanyaspor maçını düşünüyoruz. Bunu kazanıp önümüze bakmak istiyoruz.” diye konuştu.

ÇOK KRİTİK 2 MAÇIMIZ KALDI
Futbolculardan Özgür Çek de pandemi sürecinden sonra ligde en az puan toplayan takım olduklarını dile getirdi.

Büyük takımlara karşı oynanan maçların motivasyonunun daha yüksek olduğunu vurgulayan Çek, “Çok kritik, zor 2 maçımız kaldı. Alanyaspor zor bir deplasman olacak. Umuyorum oradan puanla döneriz, puanlar alırız. Umarım 3 puan olur. En kötü oradan 1 puanla dönmemiz gerekiyor. İnşallah camiamıza, taraftarımıza çok mutlu günler yaşatırız. Gelecek sezon da çok daha farklı hedeflerle ligde oluruz” dedi. (AA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

abbas kara   -  Bağlantı 18 Temmuz 2020, 11:29

ali çetin sen denizlinin yüz kararsıısn polisi bile döven kabayı bozuntusu

Emin   -  Bağlantı 17 Temmuz 2020, 17:02

Bu vatandaş cezaları cebinden mi ödüyor ki, bu kadar sorumsuz davranıyor.