REKLAMI GEÇ

HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK!

HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK!

Zirvede rüzgarların sert estiğini söyleyen İldiz, “Sağlam durmalıyız. Koşmasını bilmeli ve koşarken tökezlememeliyiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Şubat 2019 Perşembe, 09:47

Denizlispor’un dünkü çalışması öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Yücel İldiz, zirvede kalmanın önemine dikkat çekti bu işin kolay olmayacağını söyledi.

Daha önce kovalayan takım olduklarını fakat şimdi kovalanan takım olduklarını anlatan İldiz, “Hata yapma şansımız yok. Zirvede rüzgarlar çok sert eser. Buralarda sağlam durmak, ayakta kalmasını bilmek lazım. Koşarken tökezlemememiz lazım, çünkü durduğumuz an bizi yakalayacaklar bunu biliyoruz. Bu nedenle ligde henüz bir kopma olacağını düşünmüyorum, bu ağır dönemleri kayıpsız geçen takımlar avantaj elde edecektir” dedi.

İkinci yarıdaki maçların zorluk derecesinin daha yüksek olduğunu kaydedin İldiz, “Eskişehirspor maçını Pazartesi günü oynanacağı için önümüzde daha zamanımız var. Şu anda ufak tefek arızalarımız var, onları gidermeye çalışıyoruz. Cezalı arkadaşlarımız var, onların yerine doldurmaya çalışacağız. Sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eskişehirspor karşılaşmasında işimiz kolay olmayacak. Onlar da kazanmak isteyecek, ama bizim de hiç kaybetmeye tahammülümüz yok. Pazartesi akşamının geçtiğimiz hafta Denizli’de olduğu gibi Eskişehir’de güzel bir futbol akşamı olacağını düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..