REKLAMI GEÇ

HATAY ENSEMİZDE

HATAY ENSEMİZDE

Ligde Boluspor’u deplasmanda deviren Hatayspor, Denizlispor ile puan farkını 2’ye indirdi. Akdeniz temsilcisinin genel averajda Horozlara karşı üstünlüğü de bulunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Mayıs 2019 Cumartesi, 12:13

Spor Toto 1. Lig’de Denizlispor yarın akşam deplasmanda Gençlerbirliği’nin konuğu olacak. Ligde son dört deplasman maçını kazanan Horozlar için dün akşamki maçtan sonra liderle yapacakları maçın önemi daha da arttı.

Dün akşam Boluspor deplasmanına konuk olan Hatayspor maçı 4-1 kazanarak puanını 61’e yükseltti ve Denizlispor’un hata yapmasını bekliyor. İlk iki iddiası içinde yer alan Akdeniz temsilcisi ile ikili averajı eşit olan Denizlispor genel averajda rakibinin gerisinde. Ligin en iyi averajına sahip olan takım olan Hatayspor ile Denizlispor arasında 7 gol fark bulunuyor. Lig sonunda eşitlik istemeyen Horozlar bu nedenle Ankara deplasmanından puanlar çıkararak dönmeyi amaçlıyor.
Dün karayolu ile Ankara’ya geçen yeşil siyahlılar bu sabah maç öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi ve maç saatini beklemeye başladı. Tahacan Velioğlu dışında sakat ya da kart cezalısı bulunmayan Denizlispor’da Kibong, Mehmet Akyüz, Aissati ve Kehinde kart sınırında oynayacak.

Diğer yandan Teknik Direktör Yücel İldiz  Ankara’ya tüm futbolcuları götürdü. Kafileye herkesin dahil edilmesini takım istedi.

İŞTE PUAN DURUMUNDAKİ SON DURUM
Denizlispor lider Gençlerbirliği karşısında zorlu maç için geri sayıma başlarken Ankara temsilcisi ligde topladığı 67 puanla ilk basamakta yer alıyor. Denizlispor ise 63 puanla hemen ardında sıralanıyor. Bir maç fazlası ile Hatayspor puanını 61’e yükseltti. Lig dördüncüsü Osmanlıspor’un ise ilk ikiye yetişme şansı kalmadı.

Denizlispor, Gençlerbirliği deplasmanından sonra evinde ligden düşen Karabükspor’u ağırlayacak ve son hafta iddiası kalmayan İstanbulspor’a konuk olacak.
Hatayspor ise durumu bu hafta netleşecek olan Giresunspor’u iç sahada konuk ettikten sonra Balıkesirspor deplasmanında lige noktayı koyacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..