REKLAMI GEÇ

Hatay’ı yen 10 bin lira primi kap

Hatay’ı yen 10 bin lira primi kap

Denizlispor’da Hatayspor maçının kazanılması halinde futbolculara 10’ar bin lira prim dağıtılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Ağustos 2018 Cuma, 18:45

Spor Toto 1. Lig’de iç sahadaki Gazişehir yenilgisinin ardından Adana deplasmanından gelen üç puan futbolcuların da prim hanelerine artı yazdı. Yeşil siyahlılıar Hatayspor maçını kazanmaları halinde toplamda 10’ar bin lira prim alacak.
Dış saha galibiyetlerine 6 iç saha galibiyetlerine ise 4’er bin lira prim veren yeşil siyahlı yönetim futbolculara “Siz maçı kazanın, primi düşünmeyin” dedi.
Başkan Mustafa Üstek yeşil siyahlı kulüpte primlerin sezon öncesinde belirlendiğini kaydederek, “Ligin her iki maçında da iyi oyun ortaya koyan haftalar ilerledikçe bu oyununun üstüne koyacağına inandığımız takımımızın yarın Hatayspor karşısında da galip geleceğinden şüphem yok. İç sahamızdaki Gazişehir maçına ilişkin ceza uygulayacağımız yönündeki yorumlar doğru değil. Henüz ligin başındayız. Ceza konusunun gündeme gelmesi için çok çok erken bir zaman. Bu tür yorumlar Hatayspor maçına konsantre olan takımımıza zarar verir. Yönetim olarak ceza düşünmüyoruz. Futbolcularımızın Adana Demirspor galibiyetinden dolayı hakettikleri 6 bin lira primleri içerde duruyor. Bayram nedeniyle ödeme gerçekleştiremedik. Hatayspor maçını da kazanmaları durumunda bu prim 10 bin lira olacak. Kulübümüzden resmi bir açıklama gelmedikçe diğer yorumlara itibar edilmemesini istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..