REKLAMI GEÇ

Haydi maça

Haydi maça

Turkcell Süper Ligi’nin 26. haftasında, Denizlispor’un kendi sahasında, lider Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Maç, 4 Nisan Cumartesi günü saat 16.15’te başlayacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 1 Nisan 2009 Çarşamba, 00:00

Zorlu müsabaka öncesinde taraftara çağrıda bulunan Denizlispor Başkanı Ali İpek, 7’den 70 e tüm Denizli halkını maça davet etti. 6 haftada 14 puan toplayıp, yükselişe geçildiğini belirten Başkan İpek, “Her maça final havasında çıkıyoruz.6 maçtır yenilmedik. Yakaladığımız bu yükselişimizi sürdürmek ve ligi üst sıralarda bitirmek tek hedefimiz. Sivasspor maçı diğer karşılaşmalardan daha zorlu ve daha heyecanlı geçecek. Alacağımız puan bizi alt sıralardan çıkarıp daha yukarılara taşıyacak. Bu nedenle taraftarımızın desteğine her zamankiden daha fazla ihtiyacımız var. 90 dakika boyunca takımının arkasında duran, büyük desteği ile takımını ateşleyen taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Biz bu karşılaşmayı kazanacağımıza inanıyor ve tüm Denizli halkını, takımını desteklemek için Denizli Atatürk Stadyumu’na davet ediyoruz” dedi.

4 Nisan 2009 Cumartesi günü saat 16.15’te başlayacak olan müsabakanın bilet fiyatları da açıklandı. Buna göre kale arkası 3 TL, maraton 10 TL ve kapalı ise 25 TL olarak belirlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..