REKLAMI GEÇ

Hepsi okumuş çocuklar

Hepsi okumuş çocuklar

Denizlispor’da futbolcu ve teknik heyetin büyük bölümü ileri düzeyde Almanca konuşuyor…

/ DENİZLİSPORHABER / 18 Ağustos 2013 Pazar, 18:14

SELAMİ AYDIN

Bu yıl kadrosuna şimdilik 12 futbolcu dahil eden Denizlispor, transfer politikasını daha çok gurbetçi futbolculara yönelerek sürdürdü. Yeşil siyahlı kurmayların bu tercihi ilginç bir durumu ortaya çıkardı. Denizlispor tesislerinde gurbetçi futbolcuların çokluğundan dolayı iki dil konuşulmaya başlandı.

10 FUTBOLCU ALMANCA BİLİYOR

Kariyerlerine Almanya’da başlayan 9 yerli futbolcu ile bir dönem Almanya’da forma giyen Kahe’nin ileri düzeyde Almanca bilişi, tesislerde iki dil konuşulmasına neden oldu. Süleyman Çelikyurt, Orhan Aktaş, Levent Demiray, Yusuf Emre Kasal, Barış Örücü, Fatih Yılmaz, Bayram Fetai, Serdar Dursun ve Sinan Kaplan ileri düzeyde Almanca bilen futbolcular.

HOCALAR’DA ALMANCA KONUŞUYOR

Kariyeri Almanya’da başlayan Teknik Direktör Serdar Dayat da bu dili konuşan isimlerden biri. Hatta Almanca konuşmayı daha kolay bulan deneyimli teknik adam bu dili bilen futbolcuları ile daha çok Almanca konuşuyor. Dayat’ın yardımcılarından Tuğberk Tanrıverdi’nin de bildiği beş dilden biri Almanca. Dayat’ın Yardımcısı da sık sık Almanca konuşuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..