REKLAMI GEÇ

HER POLİÇEDE HOROZA DESTEK

HER POLİÇEDE HOROZA DESTEK

Denizlispor ile HDI sigorta arasındaki protokol gereği üzerinde Denizlispor logosu yer alan her poliçe yeşil siyahlı kulübe gelir olarak akacak. Anlaşma bir yıl sürecek.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 12 Mart 2019 Salı, 10:15

Denizlispor ile Alman sigorta şirketi HDI güçlerini bir yıllığına birleştirdi. Her iki kuruluş arasında imzalanan protokol ile yeşil siyahlı kulübün kasasına ek bir kaynak oluşturulmuş oldu.
Yapılan anlaşmaya göre HDI sigortanın Denizli’deki 40 bayisi üzerinde Denizlispor logosu yer alan kaza, kasko ve ferdi kaza poliçeleri satacak. Bu poliçelerden elde edilecek gelirin yüzde 3’ü yeşil siyahlı kulübe verilecek.
Sadece Denizli’de geçerli olacak uygulamadan kent ve ülke dışında yaşayan Denizlililer de faydalanabilecek. Denizlililer nerede yaşarsa yaşasın diledikleri zaman bu poliçelere ulaşabilecek.
Anlaşmadan Denizlispor Kulübü’nün kasasına yıllık 500 bin liraya yakın kaynak aktarımı bekleniyor.

Denizlispor ve HDI Sigorta arasındaki protokol dün Ümraniyespor maçı öncesi törenle imzalandı. Denizli Atatürk Stadı’ndaki törende Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve HDI Sigorta Genel Müdürü Ahmet Ceyhan Hancıoğlu sözleşmeye karşılıklı imza attı. Törende HDI’nin Denizli’deki iş ortaklarının yanı sıra Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla’ da katıldı.

HDI Sigorta Genel Müdürü Hancıoğlu, Türkiye’de 13 yıldır faaliyet gösterdiklerini söyledi ve daha önce çeşitli branşlarda spor kulüplerine destek verdiklerini anlattı.

Denizlispor ile yapılan anlaşmanın boyutunun çok farklı olduğunu kaydeden Hancıoğlu, “Bu kez kulüp markazı ile birlikteyiz. Üç ürünle başlayacağız. Her poliçeden Denizlispor’a katkı sağlanacak. Bir yıllık bir anlaşma sağlandı ama bu uzun yıllar sürecek bir birlikteliğin ilk adımları olarak görülmelidir. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Denizlispor’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..