REKLAMI GEÇ

HERKESE ŞANS VERDİ

HERKESE ŞANS VERDİ

Göztepe ile oynanan hazırlık maçında tüm oyuncularını görmek isteyen Teknik Direktör İldiz maçta 10 oyuncu değişikliği yaptı. Devre arasında takıma dahil edilen Bilal Ould Chikh ise kendisine güvenenleri utandırdı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 28 Mart 2019 Perşembe, 10:17

Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor dün akşam Denizli Atatürk Stadı’nda Göztepe ile bir hazırlık maçı yaptı. Yeşil siyahlılar ilk 11’e yakın bir kadro ile maça başladı ve futbolu ile süperlig temsilcisine zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın ilk yarısında Ziya Alkurt’un kaydettiği sayı maçın da skoru oldu.

Teknik Direktör Yücel İldiz geride kalan haftalarda şans bulamayan öğrencilerine bu maçta görev verdi. Toplam 10 oyuncu değişikliği yapan İldiz, Burak Altıparmak ve Muhammet Himmet Ertürk’ü uzun süre sahada tuttu.
Her iki oyuncu da yüksek motivasyonla oynadı ve ikili mücadelelerde beklenenin üstüne çıktı. Muhammet Himmet ceza alanı dışından iki şut ile rakip kaleyi yoklarken, kenardan getirdiği toplarla kale alanına tehlikeli ortalar yaptı. Muhammet maçın ikinci yarısında sol kanatta görev üstlendi.
Teknik Direktör Yücel İldiz karşılaşmanın ikinci yarısına 7 oyuncu değişikliği ile birden başladı. Genç Oğuz Yılmaz, Seddar ve devre arası transferi Bilal Ould Chikh bu değişiklikler arasında yer aldı.
Genç golcü Seddar iyi mücadele ederken, Kehinde’ye attığı iki güzel pasla öne çıktı. Seddar bir gol pozisyonunda ise ağır kaldı. Yeni transfer Bilal ise kendisine güvenenleri utandırdı. Sağ önde görev alan futbolcu sürekli top ezdi. Fizik gücü yeterli olmayan oyuncu bekleneni veremedi. İldiz maçın son bölümlerinde Murathan, Yunus, Alihan ve Asım gibi genç oyuncularına da fırsat tanıdı. Yeşil siyahlı takım ara vermeden Altay maçı hazırlıklarına bugün başlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..