REKLAMI GEÇ

Hoca arayışı başladı

Hoca arayışı başladı

Denizlispor’da Özköylü’nün ayrılışından sonra toplanan yönetim yeni teknik adamın belirlenmesi konusunda profesyonel şubeye yetki verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Ekim 2018 Salı, 09:28

Denizlispor yönetimi dün Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde olağanüstü gündemle toplandı. Genellikle yönetim toplantılarını salı günleri gerçekleştiren yönetim son yaşanan gelişmelerden sonra kritik görüşmeyi bir gün önce çekti.

Yönetim kurulu toplantısında ilk olarak yeni teknik adamın belirlenmesi konusu masaya yatırıldı. Bu konuda profesyonel şubeye yetki veren yönetim, aday teknik adamların belirlenmesi ve ön görüşmelerin yapılması kararı aldı.

Asbaşkan Ali Fırat’ın başı çektiği profesyonel şube önümüzdeki süreçte teknik direktör adayları ile görüşmeler yapacak ve bir sonraki yönetim kurulu toplantısında raporunu yeşil siyahlı kurmaylara iletecek. Denizlispor’un teknik patronu bu değerlendirme toplantısından sonra karara bağlanacak.

Diğer yandan Denizlisporlu kurmayların bugün eski teknik patron Osman Özköylü ile bir araya gelmesi bekleniyor. Karşılıklı sözleşme fesihi gerçekleştirecek iki tarafın aralarındaki alacak konusunu da bugün çözecekleri kaydediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..