REKLAMI GEÇ

HOCA O KONUYA EL ATTI

HOCA O KONUYA EL ATTI

Takımın kondisyonu konusundaki rahatsızlığı bilinen fakat önceki teknik direktör İldiz’e eleştirmemek için konuyu gündeme getirmeyen Mehmet Özdilek, takımın kuvvet konusuna el attı çalışma başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Kasım 2019 Perşembe, 12:15

Denizlispor’da izin sona erdi. Yeşil siyahlı tam bugün tam kadro Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde toplandı ve çalışmalara başladı. 4 günlük iznin ardından takımın başında antrenmana çıkan Teknik Direktör Mehmet Özdilek kısa bir yenileme çalışması yaptırdı.
Özdilek topsuz çalışmada öğrencilerine koşu programı hazırladı, idmanı hafif geçirdi.

Göreve Fenerbahçe maçı ile başlayan Teknik Direktör Özdilek’in en çok şikayet ettiği konu takımın kondisyonu. Yeşil siyahlıların önceki Teknik Direktörü Yücel İldiz’i eleştirmemek adına bu konuda açıklama yapmayan Özdilek’in yakın çevresine bu konudaki eksikten duyduğu rahatsızlığı paylaştığı biliniyordu. Horozların teknik patronu nihayet bu konuda da bir adım attı.

Yardımcı teknik adamlardan oluşan bir ekip kuran Özdilek bu alanda çalışma başlattı.

Bugünden itibaren futbolcuları özel testlere alacak olan Özdilek her bir öğrencisinin form durumunu belirleyecek ve takım için ortalama bir çalışma programı başlatacak. Kuvvet konusunda takım arkadaşlarından eksiği fazla olan öğrencileri için ise bireysey çalışma programı başlatacak. Takımda testler bugünden itibaren başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..