REKLAMI GEÇ

Hoca o pozisyona çok öfkelendi

Hoca o pozisyona çok öfkelendi

Fenerbahçe maçında sakin kişiliği ile bilinen Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek adeta çıldırdı. Özdilek’in isyanına hakemin kayıtsız kalması tansiyonu daha da yükseltti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Ekim 2019 Pazar, 22:21

Süper Lig’de Yukatel Denizlispor evinde ağırladığı Fenerbahçe karşısında 2-1 kaybetti. Fenerbahçe’nin sayıları 39’da Tolga Cigerci ve 62’de Vedat Muriqi’den geldi.
Denizlispor’un tek sayısı ise 73’ncü dakikada Oscar Astupinan’ın kafasından geldi.

Maçın son bölümünde beraberlik için yüklenen Yutatel Denizlispor, Fenerbahçe kalesinde tehlike oluşturamasa da topu rakip ceza alanı içine taşımayı başardı.

Bu bölümde kararları ile yeşil siyahlı taraftarların öfkesini çekmeyi başaran hakem Fırat Aydınus 82’nci dakikada bu kez Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’in tepkisi ile karşılaştı.

Bu dakikada bir aut atışında topu kullanmakta aceleci olmayan Fenerbahçe Kalecisi Altay Bayındır’ın ağır hareketleri önce Denizlispor yedek kulübesinin tepkisini çekti. Atışı bir türlü kullanmayan Altay’ın bu tavrına bir süre sonra Özdilek de tepki gösterdi. Özdilek hakemin genç kaleciyi uyarmamasına ise daha fazla sinirlendi. Saha kenarında el kol hareketleri ile öfkesini belli eden Özdilek bir türlü hakem Aydınus’un dikkatini çekmeyi başaramadı. Hakem Aydınus karşılaşmanın son bölümüne 6 dakika uzatma verdiyse de Horozlar bu sürede eşitlik sayısını bulamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..