REKLAMI GEÇ

Horoz 4 eksikle Rize’ye gidiyor

Horoz 4 eksikle Rize’ye gidiyor

Süper Lig’in 29. haftasında Rizespor’a konuk olacak Denizlispor, bugün Rize’ye gidiyor. Yeşil-siyahlı ekipte sakatlıkları bulunan Recep Niyaz ve Ogenyi Onazi ile kart cezalıları Zeki Yavru ve Oğuz Yılmaz kadroda yer almıyor. Öte yandan kulüpte dün yapılan korona virüs testlerinde pozitif sonucun çıkmadığı belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Haziran 2020 Cumartesi, 10:31

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 29.haftasında yarın saat 18.30’da Çaykur Didi Stadyumunda Çaykur Rizespor’la karşılaşacak olan Denizlispor bugün Rize’ye gidecek.

Denizli’deki çalışmalarını dün akşam yaptığı idmanla tamamlayan ve bugün saat 12.00’de özel uçakla Çardak Havaalanı’ndan Trabzon’a hareket edecek olan Denizlispor, buradan karayolu ile Rize’ye geçecek. Öğleden sonra maçın son antrenmanını Rize’de yapacak olan Yeşil siyahlılar, konaklayacağı otelde maç saatini beklemeye başlayacak.

4 FUTBOLCU KADRODA YER ALMIYOR
Denizlispor’da sakatlıkları bulunan Recep Niyaz ve Ogenyi Onazi ile kart cezalıları Zeki Yavru ve Oğuz Yılmaz kadroda yer almıyor. Bağırsak operasyonu sebebiyle bir süredir forma giyemeyen Isaac Sackey ise kamp kadrosuna alındı.

Çaykur Rizespor maçı kafilesinde şu futbolcular bulunuyor: Tolgahan Acar, Hüseyin Altıntaş, Ismail Aissati, Alihan Kalkan, Hugo Rodallega, Hadi Sacko, Kibong Mbamba, Tiago Lopes, Muhammet Özkal, Mustafa Yumlu, Olcay Şahan, Oscar Estupinan, Özgür Çek, Radoslaw Murawski, Isaac Sackey, Sedat Şahintürk, Syam Ben Youssef, Zakarya Bergdich.

KOVİD-19 TESTLERİ NEGATİF ÇIKTI
Denizlispor’un son hafta karşılaştığı Beşiktaş’ta kafiledeki iki oyuncuda koronavirüs tespit edilmesi üzerine Denizlispor’da da alarm verilmişti. Dün yapılan testler negatif çıktı. Denizlispor’dan yapılan açıklamada, “Teknik Heyetimiz, futbolcularımız ve personelimize Covid-19 PCR testlerinin dördüncüsü yapılmış ve herhangi bir pozitif bulguya rastlanmamıştır” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..