REKLAMI GEÇ

HOROZ AKHİSAR’A GİDİYOR

HOROZ AKHİSAR’A GİDİYOR

Bank Asya 1.Lig’inde cumartesi günü deplasmanda Akhisarspor’a konuk olacak Denizlispor, hazırlıklarını sürdürüyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 14 Eylül 2010 Salı, 17:04

Haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren yönetim kurulu, Başkan Mehmet Özsoy başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Ç.Rizespor maçının geride kaldığını ve bu maçta oynamamaya yönelik hareketlerin hakem tarafından hoş görüldüğünü belirtirken, taraftara da teşekkür edildi. Başkan Özsoy yaptığı yazılı açıklama da şu konulara değindi.

YEŞİLOVAYA SALDIRI KINANDI
‘Bank Asya 1. Ligi ekiplerinden Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova’nın müsabaka sırasında saldırıya uğramasını esefle kınıyoruz.Yaralanan Yüksel Yeşilova’ya acil şifalar diliyor, bu tür çirkin olayların nedeni ne olursa olsun futbol sahalarımızdan uzak kalmasını temenni ediyoruz.

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Bank Asya 1. Ligi’nde Çaykur Rizespor maçında bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyor, desteklerinin artarak devamını diliyoruz. Taraftarlarımız unutmamalıdır ki Denizlispor onlarla güçlüdür ve onların desteği ile hedeflerine tek tek ulaşacaktır. Bu nedenle Denizli’de kendi evimizde yapacağımız tüm maçlarda stadımızın tamamen dolu olmasını bekliyoruz. Bilet fiyatlarını taraftarlarımızın rahatlıkla gelip maç izleyebileceği fiyata getiren Yönetim Kurulumuzun cefakar taraftarlarımızdan beklentisi, her maçta tribünlerin dolması ve maçın skoru ne olursa olsun takımlarına 90 dakika destek olmalarıdır. Denizlispor – Çaykur Rizespor maçında takımımız iyi performans göstermiş, geriye düştüğü bir karşılaşmada beraberlik golünü devreyi kapatmadan önce bularak yüksek mücadele sergilemiştir.
Her ne kadar konuk takım oyunu sertleştirse ve centilmenlik dışı zaman geçirme çabalarında bulunsa da maçın temposunu yükselten Denizlisporumuz, gol pozisyonları üretmiş fakat biraz da şanssızlığı nedeniyle galibiyet golünü bulamamıştır. Denizlispor camiası, alınan galibiyetlerde şımarmadığı gibi mağlubiyetlerde yada bu hafta yaşandığı gibi hak edilmeyen beraberliklerde umutsuzluğa kapılmayacaktır. Futbolcularımız ve teknik kadromuz bu maçın değerlendirmesini yapacak ve tedbirlerini alacaktır. Artık Denizlispor, Ç. Rizespor maçını unutup Akhisar maçına konsantre olmuştur. Akhisar karşısında mutlak galibiyet için mücadele edecek ve taraftarımıza üç puan hediye edeceğiz.

YOULA İÇİN İTİRAZ
Futbolcumuz Youla’nın durumu hukuki bir sürece girmiş, Asbaşkan Av. Hamdi Işıklı ve Asbaşkan Av. Ali Değirmenci konunun takipçisi olarak TFF Tahkim Kurulu ile gerekli görüşme ve yazışmaları gerçekleştirmektedir. Dileğimiz ve isteğimiz futbolcumuzun bir an önce gerekli izinlerinin sağlanarak bundan sonraki maçlarda takımdaki yerini almasıdır.

KUPADA RAKİP ANADOLU ÜSKÜDAR
Ziraat Türkiye Kupası 2. Kademe kuralarında Denizlispor’un rakibi 3. Lig takımlarından Anadolu Üsküdar olmuştur. Tek maç eleminasyon sistemine göre yapılan 2. kademe maçlarında Denizlispor rakibini Denizli’de ağırlayacaktır. Her zaman zirveyi hedefleyen Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası’nda da tüm rakiplerini ciddiye alarak gidebildiği yere kadar gidecektir’

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..