REKLAMI GEÇ

Horoz başa döndü

Horoz başa döndü

Ligin ilk haftasındaki futboldan memnun olmayan yönetim transfer için harekete geçti. Takımdan ayrılan Yenal tekrar yeşil siyahlı renklere bağlanırken geçen sezon Rizespor’a satılan Oğuzhan Berber’in kiralanması için harekete geçildi.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Ağustos 2013 Çarşamba, 11:22

PTT 1. Ligi’nin ilk haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanındo ortaya konan oyun ve alınan yenilgi yeşil siyahlı yönetimi harekete geçirdi. Ligde tutunabilmek için transfer yapması gerektiğini belirleyen Başkan Urkay ve yönetimi önce takımdan ayrılan Yenal ile anlaşmaya vardı. Mersin İdmanyurdu’nun futbolcusu olan Yenal’ın maç başı ücret almayı kabul ettiği belirtildi. 28 yaşındaki futbolcu Denizlispor’daki döneminde iyi bir performans ortaya koyamamıştı.

Diğer yandan Yeşil siyahlı yönetim geçen sezon iyi bir ücretle Çaykur Rizespor’a sattığı Oğuzhan Berber için de harekete geçti. Bu futbolcuyu kiralamak isteyen yeşil sziyahlı kurmaylar Karadeniz temsilcisine teklifte bulundu. Transferde defans hattını Oğuzhan ve Yenal ile takviye etmek isteyen Denizlispor yönetimi yine Rizespor’lu Cenk Ahmet’I de kadrosuna katarak orta sahasını güçlendirecek. PTT Ligi’ne gelmek istemeyen 26 yaşındaki futbolcunun transferi zor görünüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..