REKLAMI GEÇ

Horoz birinci etap kampı tamamladı

Horoz birinci etap kampı tamamladı

Denizlispor’da 17 kişi ile başlayan Afyon kampı 22 futbolcu ile tamamlandı. Yeşil siyahlılara iki gün izin veren Özköylü takımı 15 Temmuz’da Kızılcahamam’da ikinci etap kampına alacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Temmuz 2018 Perşembe, 12:44

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Denizlispor ilk etap kampını tamamladı. 29 Haziran’da topbaşı yaparnak Afyon’da kampa giren yeşil siyahlılar ilk etap kampına altyapıdan 4 oyuncunun da katılımı ile 17 kişi ile başlamıştı. Kamp döneminde yeni transferlerin takıma katılması ile bu sayı süreç içinde 22 futbolcuya çıktı.

Eksik kadrosuyla kampan ilk günlerinde ciddi sıkıntılar yaşayan Teknik Direktör Osman Özköylü öğrencilerine kuvvetk ağırlıkla çalışmalar yaptırdı.

Bu sabah kamptaki son antrenmanını gerçekleştiren yeşil siyahlı futbolculara iki gün izin veren Teknik Direktör Özköylü takımı 15 Temmuz’da Kızılcahamam’da ikinci etap kampına alacak. Burada en az dört hazırlık maçı yapmayı planlayan Özköylü transferlerin tamamlanarak takıma katılmalarını bekliyor.

İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK
İlk etap kampını iyi değerlendirmeye çalıştıklarını söyleyen Teknik Direktör Osman Özköylü, “En iyi şekilde toparlanmaya, hazırlanmaya çalıştık. Bu konudaki çalışmalarımız gayet olumlu geçti. Elbette eksik noktalara beklediğimiz transferlerin olmayışının sıkıntılarını hissettik. Bu oyuncuların eksikliği her gün bize olumsuzluk olarak yansıdı. Tam kadro çalışamamanın sıkıntılarını yaşadık. Bizleri öncelikle bu sıkıntılar üzdü ve tedirgin etti. Bu konuda yönetim kurulumuz üzerine düşen çalışmaları yapıyor. Olmasını istediğimiz transferleri gerçekleştirerek sezona başlamadan önce kadro olarak da istediğimiz noktaya gelmeyi bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..