REKLAMI GEÇ

HOROZ BUGÜN TOPLANIYOR

HOROZ BUGÜN TOPLANIYOR

Ligde son beş maçının dördünü kazanan Denizlispor’da keyifler yerinde. Yeşil siyahlılar bir günlük iznin ardından bugün topbaşı yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 22 Ekim 2018 Pazartesi, 13:16

Denizlispor’da Afjet Afyonspor galibiyeti moralleri de yükseltti. Teknik Direktör Yücel İldiz ile çıktıkları ilk maçta üç puanı 3-0’lık skorla elde eden yeşil siyahlılar karşılaşmadan sonra da ara vermeden çalışmalarını sürdürmüştü. İldiz öğrencilerine Pazar günü dinlenmeleri için izin verdi.
Yeşil siyahlı takım bu akşam  Altay maçının hazırlıklarına başlayacak. Denizlispor’da sakatlıktan çıkan Burak Altıparmak takımla çalışmalara başladı.

Sakatlığı nedeniyle tedavi için yurt dışına giden Tisdell’in ise bugün takıma katılması bekleniyor. Maç eksiği bulunan ve sakatlığı halen süren futbolcu için yeşil siyahlı sağlık ekibi kontrollerin ardından özel bir çalışma programı belirleyecek.

Denizlispor’da son oynanan Afyonspor karşılaşmasında aldığı bir darbe nedeniyle hafif sakatlık geçiren Ziya’nın da durumu bugün netleşecek. Sağlık ekibi tarafından MR’ı istenen futbolcunun durumu yapılacak kontrollerden sonra belirlenecek.

Diğer yandan ligde son beş maçından dördünü kazanan yeşil siyahlılarda keyifler de tavan yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..