REKLAMI GEÇ

Horoz çalışmalara başlıyor

Horoz çalışmalara başlıyor

Denizlispor yeni sezon hazırlıklarına yarın başlıyor. Yeşil siyahlılar ilk etap kampı için Erzurum’u seçti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Temmuz 2019 Pazartesi, 10:35

Yıllar sonra süperlige dönen Denizlispor yeni sezon hazırlıklarına yarından itibaren resmen başlıyor. Teknik Direktör Yücel İldiz kurmaylarını ve futbolcularını bu akşam Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde topluyor.

Denizlispor yeni sezonun ilk çalışmasını yarın kendi tesislerinde gerçekleştirecek. 5 Temmuz’a kadar kendi tesislerinde çalışacak olan Horozlar daha sonra Erzurum’da ilk etap kampına başlayacak ve güç depolayacak.

13 gün sürmesi beklenen birinci etap kampından sonra Denizli’ye dönecek olan yeşil siyahlılar daha sonra ikinci etap kampı için Almanya’ya gidecek. Burada çok sayıda hazırlık maçı oynamayı planlayan yeşil siyahlılar lig haftasında yurda dönecek.
Yeni sezona yeni bir kadro oluşturarak girecek olan Denizlispor’da transferlerin henüz bitmemesi nedeniyle kadro sıkıntısı da yaşanıyor. Teknik Direktör İldiz 15 futbolcusunun yanı sıra gençlerden takviye edilmiş bir kadro ile çalışmalara başlayacak. Denizlispor yönetimi ise yeni transferleri birinci etap kampına yetiştirmek istiyor. Bu hafta üç futbolcuya imza attırması beklenen yönetim lig haftasına kadar transferlerin devam edeceğini açıkladı.

Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat yarın sezon hazırlıklarına başlayacaklarını belirterek, “Çalışmalarımız başlıyor. Yetiştirebildiğimiz transferleri kampa kadar bitirmek istiyoruz. Takım çalışmalarını sürdürürken de transfer çalışmalarımız devam edecek. İyi bir kamp dönemi geçirerek sezona galibiyetlerle başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..