REKLAMI GEÇ

Horoz düşüşe geçti

Horoz düşüşe geçti

Evinde Kasımpaşa’ya kaybeden yeşil siyahlılar ligde düşüşe geçti. Horozlar galibiyet hasretini 4 maça çıkardı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Eylül 2019 Pazartesi, 10:04

9 sezon aradan sonra mücadele etttiği Spor Toto Süper Lig’de tarihinin en iyi başlangıçlarından biri yapan Yukatel Denizlispor son maçlarında hem skor olarak hem de oyun olarak düşüşe geçti.
Lige Galatasaray’ı 2-0 yenerek başlayan Horozlar, yıllar sonra sahne aldıkları süper ligde taraftarına galibiyet sevinci yaşatmıştı.

Sonraki hafta Antalya deplasmanında skoru tekrarlayan Horozlar oyun olarak çok iyi bir görüntü vermese de bulduğu fırsatları değerlendirmiş, pek çok pozisyonu da harcamıştı.
Üçüncü haftada İzmir’de Göztepe karşısında oynanan tutuk futbol sonraki sürece dair ilk işaretlerini verdi. Yeşil siyahlılar Stachowiak’ın penaltı kurtardığı ve 10 kişi tamamladığı maçta adeta direnmiş ve maçı golsüz eşitlikle tamamlayarak hanesine puan yazdırmasını bilmişti.

Kendi evinde Konyaspor ile ikinci maçına çıkan Horozlar ligdeki ilk yenilgisini de bu maçta aldı. Konyaspor’un top göstermediği yeşil siyahlılar karşılaşmayı 1-0 kaybederken taraftarlar tüm takımı tribüne çağırıp teselli etti.

Önceki hafta Kayserispor deplasmanında oyunun büyük bölümünde kötü bir görüntü çizen buna karşın son bölümünde etkili bir oyun oynayan yeşil siyahlılar puanı Murawski’nin füzesi ile çıkarmıştı.

Horozların oyunundaki düşüş Kasımpaşa maçında da tekrarladı. Hafta sonunda İstanbul temsilcisi karşısında etkili oynayamayan, baskı kuramayan Horozlar karşılaşmanın son bölümünde topu dahi göremedi. Bu durum yeşil siyahlı taraftarların kafasında endişe yarattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..