REKLAMI GEÇ

HOROZ EKSİKLERLE GİDİYOR

HOROZ EKSİKLERLE GİDİYOR

Kendi evinde haftalar sonra kazanan Yukatel Denizlispor, Gaziantep FK deplasmanına eksiklerle gidiyor. Yeşil siyahlılarda üç futbolcunun oynamayacağı kesinleşti, birinin durumu hala belirsiz.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Kasım 2019 Cuma, 12:09

Süper Lig’de Denizlispor pazar günü Gaziantep FK’nın konuğu olacak.Kendi evinde haftalar sonra kazanan yeşil siyahlılar, deplasmandan da boş dönmek istemiyor.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek önderliğinde Denizli’deki çalışmalarını bugün tamamlayan Horozlar akşam saatlerinde önce karayolu ile İzmir’e ardından hava yolu ile Gaziantep’e gidecek.

Burada Divan Otel’de konaklayacak olan yeşil siyahlılar yarın sabah maç öncesi son çalışmasını yapacak ve kampa girecek.

Denizlispor’da cezalı Muravski’nin yanı sıra önceki gün antrenmanda sakatlanan Kibong ve dizinde ağrı hisseden Keremcan Akyüz takımdaki yerini alamayacak.

Çaykur Rizespor maçında rakibi ile çok sert bir şekilde çarpışan ve travma geçiren Zeki Yavru’nun durumu ise bu akşam saatlerinde netleşecek. Futbolcunun yapılan kontrollerinin ardından Gaziantep’e götürülüp götürülmeyeceğine karar verilecek.

Diğer yandan Teknik Direktör Mehmet Özdilek zorlu karşılaşmada üç puan hedefliyor. Rakibi iyi analiz ettiklerini ve zaaflarından faydalanmak istediklerini söyleyen Özdilek, “Galibiyet için sahaya çıkacağız. İyi bir skorla Denizli’ye dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Garsali   -  Bağlantı 29 Kasım 2019, 17:02

iyi de hoca kibong mbabayi, keremcani akyuzu ne zaman oynattida sakallandi hic.forma sansi vermiyorki yedekteki oyunculara yani diyecegim o ki o isimlerin olmamasi cokta birsey degistirmeyecek.