REKLAMI GEÇ

HOROZ ENERJİ DEPOLUYOR

HOROZ ENERJİ DEPOLUYOR

Denizlispor yeni sezon öncesi eksik kadrosuna rağmen Afyon kampını sürdürüyor. Teknik Direktör Özköylü öğrencilerine kondisyon yüklüyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 4 Temmuz 2018 Çarşamba, 12:02

Denizlispor yeni sezon hazırlıklarını Afyon kampı ile sürdürüyor. Yeşil siyahlılar günde iki çalışma ile enerji depoluyor. Teknik Direktör Osman Özköylü eksik kadrosuyla kampta ağırlıklı olarak kondisyon çalışmaları yaptırıyor. Özköylü idmanların son bölümünde teknik çalışmalara yöneliyor.

Altyapıdan 4 takviye ile birlikte 17 kişiye çıkan kamp kadrosuna sözleşme yenilenen Burak Altıparmak ve Cenk Güvenç’in de bugün katılması bekleniyor. Yeşil siyahlılarda yarın iki transfer daha kampa katılacak.

12 Temmuz’da sona erecek olan Afyon kampında takımın moralinin bir hayli yerinde olduğu gözlendi. İkili mücadelelerde kora kor görüntüler ortaya çıkıyor. Sezon öncesi son derece iştahlı oldukları gözlenen futbolcular, Özköylü’nün klasikleşen oyun formatı için kendilerini yeniden hazırlıyor.

Dünkü çalışma sırasında yeşil siyahlıların formda golcüsü Mehmet Akyüz aldığı darbe sonrası hafif sakatlık geçirdi. Akyüz müdahaleye gerek kalmadan antrenmana kaldığı yerden devam etti.

Yeşil siyahlılarda Mehmet Akyüz’ün yanı sıra Aissati ve Ziya’nın formda oldukları gözlendi. Takıma yeniden dahil olan Muhammet Himmet ile yeni transferlerden Burak Çalık, Deniz Vural ve Gökhan da öne çıkan isimler oldu.

Bir an önce transferlerin tamamlanmasını bekleyen Teknik Direktör Osman Özköylü’nün en büyük problemi takımdaki eksikler. Kamp kadrosunun bir an önce istediği sayıya ulaşmasını bekleyen deneyimli teknik adam, “İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Yeni arkadaşlarımızın takıma katılmalarını bekliyoruz. Şimdilik fizik ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapıyoruz. Salonda çalışıyoruz. Kamp sonunda öğrencilerimiz istediğimiz seviyeye gelecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..