REKLAMI GEÇ

Horoz, Fahri Tatan’la anlaştı

Horoz, Fahri Tatan’la anlaştı

Denizlispor, Avusturya kampında sakatlanarak ameliyat olan Boşnak futbolcu Berberovic’in yokluğunda orta sahada sorun yaşamamak için Konyasporlu Fahri Tatan’la prensipte el sıkıştı.

/ DENİZLİSPORHABER / 30 Temmuz 2009 Perşembe, 17:40

Yeşil beyazlı kulüpte yaşadığı sorunlar yüzünden kadro dışı bırakılan Fahri’yle yarın iki yıllık sözleşme imzalanacağı bildirildi. Denizlispor, futbol hayatına Pazarspor’da başlayan, 18 yaşında Fenerbahçe’de profesyonel olan, Beşiktaş, Ç.Rize ve son olarak da Konyaspor’da forma giyen 26 yaşındaki futbolcuya imza attırıp transfere nokta koyacak.

DAUM’A SÜRPRİZ VAR
Bu arada Denizlispor yöneticisi Turgay Mersin, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında taraftarları kombine bilet almaya davet ederken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum’a da mesaj gönderdi. “Daum’a sürprizimiz var” diyen Mersin, “Daum, 2005-206 sezonunu son maçında Denizli’de şampiyonluğu kaybetti. Yeni dönemde Fenerbahçe’deki ilk lig maçını yine Denizlispor’a karşı oynayacak. Prestij peşinde koşacak, ama bizim takımımız da bu maça iyi hazırlanıyor. Futbolcularımızı iyi motive ediyoruz. Daum’a bir sürprizimiz daha var. Ligin ilk maçında Fenerbahçe’yi mağlup edeceğiz. Daum’a (Güle güle) diyen Denizlispor, bu kez (Hoş geldin) diyecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..