REKLAMI GEÇ

HOROZ FENERBAHÇE’YE BİLENİYOR

HOROZ FENERBAHÇE’YE BİLENİYOR

Denizlispor zorlu Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil siyahlılar bugünkü çalışmasını Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Ekim 2019 Perşembe, 12:26

Yeşil-siyahlı ekip Süper Lig’in 8. haftasında 20 Ekim Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda teknik direktör Mehmet Özdilek yönetimindeki antrenmanda futbolcular, koşunun ardından taktik çalışma yaptı.  Özdilek, antrenman sırasında sık sık öğrencileri ile konuştu, isteklerini iletti. Moralli olduğu gözlenen yeşil siyahlılarda çalışmaya sakat Rodallega katılmadı. Haftalar sonra yeniden kazanmak isteyen yeşil siyahlılar zorlu maçta taraftarlarına üç puan hediye etmek istiyor.

LOPES: MOTİVASYONUMUZ ÇOK YÜKSEK
Yeşil-siyahlı takımın sağ bek oyuncusu Tiago Lopes de Fenerbahçe maçının çok önemli olduğunu belirterek, “Çünkü aslına bakıldığında bir dönüm noktası sayılabilir. Böyle büyük maçlarda herkesin motivasyonu çok yüksek olur. Bunun için de çok çalışıyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz. Umarım maçta istediğimiz sonucu alırız. Yeni hocamızla yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. İhtiyacımız olan galibiyet” diye konuştu. (AA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..