REKLAMI GEÇ

Horoz filede de iddialı

Horoz filede de iddialı

Denizli’nin tek profesyonel voleybol takımı olan Denizlispor, filede perdeyi Marmaris Belediyespor ile açıyor. Hafta sonundaki maç Merkez Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 13 Ekim 2010 Çarşamba, 15:23

Türkiye Voleybol 3. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Denizlispor’da ilk maç Marmaris Belediyespor ile oynanacak. Hedeflerini ilk dört olarak açıklayan Denizlispor Voleybol Antrenörü Osman Kartop, evlerindeki ilk maçı kazanmak istediklerini söyledi. Marmaris Belediyespor ile kısa süre önce özel bir turnuvada karşılaşan yeşil siyahlı kızlar, filede rakibini ezip geçmişti. Zayıf rakibi karşısında Pazar günü saat 15:00’de Merkez Kapalı Spor Salonu’nda ter dökecek olan Kartop’un talebeleri, bu karşılaşmada favori taraf olarak dikkat çekiyor.

KARTOP AMAÇ 2. LİG
Toplam 12 takımın yer aldığı lig sonunda amaçlarının ilk dört takım arasına kalabilmek olduğunu söyleyen Teknik Sorumlu Osman Kartop; “Biz uzun zamandır birbirileri ile oynayan birbirilerini iyi tanıyan sporculardan kurulu bir takımız. Bu ligde ilk dördün içine rahatlıkla girebileceğimizi biliyoruz. Amacımız da önce play-offlara katılmak, oradan da diğer gruplardan gelen rakiplerimizi geçerek 2. lige çıkmak” dedi.

ÇILGIN LİSELİLER
Denizlispor Bayan Voleybol takımı Denizli’yi bu sporda temsil eden tek profesyonel takım olarak dikkat çekiyor. A takımda 12 sporcunun yer aldığı yeşil siyahlı ekibin bir diğer özelliği isi çok genç bir takım olması. Tamamı lise öğrencilerinden kurulu takımın kaptanı ise PAÜ Beden Eğitimi Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Eda. Teknik Sorumlusu Osman Kartop; “Bizim misyonumuz sadece kazanmak ve bir üst lige çıkmak değil, Türkiye’ye gelecekte uzun yıllar hizmet edecek sporcular yetiştirmek. Biz bu görevimizi de layıkıyla yapıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..