REKLAMI GEÇ

HOROZ GALİBİYETE GİTTİ

HOROZ GALİBİYETE GİTTİ

Bank Asya 1. Lig’de Denizlispor hafta sonu oynayacağı Boluspor maçı için Bolu’ya giderken, hedef galip dönmek olarak açıklandı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu Brezilyalı orta saha oyuncusu Braga’yı kadroya almadı.

/ DENİZLİSPORHABER / 16 Ekim 2010 Cumartesi, 17:24

Bank Asya 1. Lig’in 8. haftasında Pazar günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Denizlispor, hazırlıklarını tamamlayarak bugün karayolu ile Bolu’ya gitti. Ligde 5 galibiyet ve 2 beraberlikle namağlup olarak liderliğini sürdüren Yeşil-siyahlı ekipte, Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig’de sürekli forma giyen Brezilyalı Braga teknik heyet tarafından maç kadrosuna alınmayarak Bolu’ya götürülmedi.

Braga’nın idmanlarda sergilediği performans nedeni ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından maç kadrosuna alınmadığı öğrenildi. Sezon başında Beşiktaş A2 takımından transfer edilen genç oyuncu Can Erdem ise 18 kişilik kadroya alındı.

Denizlispor Genel Menajeri Adnan Erkan, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun hafta içinde yapılan idmanlarda Braga’nın performansını beğenmediği için maç kadrosuna almadığını belirterek, “Kimin oynayıp, oynamayacağına hocamız karar verir. Performansında düşüş gözlenen Braga bu yüzden kadroya alınmadı” dedi.

Bu sezon deplasmanda oynadığı 3 maçı da kazanarak 9 puan toplayan Denizlispor, zirveden kopmak istemeyen Boluspor deplasmanında da galibiyet hedefliyor. Sakatlığı süren Fatih Yiğen’in dışında eksik oyuncusu bulunmayan Yeşil-siyahlı takımda Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu güçlü bir rakiple oynayacaklarını belirterek, “Deplasmandaki başarımızı Boluspor maçında da sürdürmek istiyoruz. Rakibimiz zirveden kopmak istemiyor, biz de yakaladığımız lideri vermek istemiyoruz. Centilmence geçmesini dilediğimiz bu maçta galip gelmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..