REKLAMI GEÇ

HOROZ GALİBİYETE ŞARTLANDI

HOROZ GALİBİYETE ŞARTLANDI

Ligin ikinci yarısına Gaziantep deplasmanında başlayacak olan yeşil siyahlılarda hedef üç puan.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Ocak 2019 Perşembe, 08:00

Spor Toto 1. Lig’de ilk yarıyı ikinci sırada tamamlayan Denizlispor ikinci yarının ilk maçı için Gaziantep’e gidiyor. Yeşil siyahlılar cumartesi günü Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak.

Zorlu maça hazırlanan yeşil siyahlılar dün Teknik Direktör Yücel İldiz önderliğinde tam kadro çalıştı.
Düz koşunun ardından kısa bir istasyon çalışması yapan takım daha sonra pas çalışmas gerçekleştirdi. Yaklaşık yarım saatlik süren bu çalışmanın ardından yarı sahada çift kale maç yapan yeşil siyahlılar zorlu maça hazırlandı.

Teknik Direktör Yücel İldiz antrenman öncesi öğrencilerine kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra kaptan Mehmet Akyüz ile özel bir görüşme yapan İldiz maçın önemini anlattı.

Dünkü idman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan deneyimli teknik adam ligin ikinci yarısının çok daha zor geçeceğini kaydetti.

Takımdan dört oyuncunun ayrıldığını iki transfer gerçekleştiği ve bir transfer daha gerçekleştirmek istediklerini anlatan İldiz; ” Ligin ikinci yarısı ilk yarısına oranla çok daha zor olacak. Bunun bilincindeyiz. Arkadaşlarımız da bilincinde. Zorlu maçlarla başlıyoruz. Tüm maçlar zor olacak. Gazişehir maçı lige baktığımızda ilk iki takım lige çıkıyor.

Bu nedenle aşağıdaki takımlar öncelikli hedef olarak bizi yakalamak isteyeceklerdir. Biz de daha yukarıları yakalamak istiyoruz. Bu şekilde devam edecektir” diye konuştu.

LİGİN ÇOK ÖNEMLİ EKİPLERİNDEN BİRİ
Gazişehir’in ligin iyi takımlarından biri olduğunun altını çizen İldiz; ” Rakip ligin çok önemli ekiplerinden bir tanesi. Şehir takımı olarak öne çıkıyor. Önemli transferler yaptılar. Geçen sene trajik şekilde çıkamadılar. Bu sene çıkmak isteyeceklerdir. İyi bir gidişatımız var. Bizim de dinamiklerimiz harekete geçti. Taraftarımız bizi ciddi şekilde destekliyor. Camiamızın desteği ile birlikte biz de ilk yarıdaki iyi gidişimizi ikinci yarıda da devam ettirmek istiyoruz.

Gazişehir maçı da bunlardan bir tanesi… Çok zorlu bir maç olacak. Hedefi yakalamak istiyorsanız zorlukların üstesinden gelmelisiniz. Bu maçta zorluklardan bir tanesi. Denizli’ye mutlu şekilde dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Takımın son durumunun iyi olduğunu kaydeden Teknik Direktör İldiz, ” Şu ana kadar Mehmet Taş, Cenk, Cihan, Tisdell ile yollarımızı ayırdık. İki arkadaşımızı aldık. Kehinde ve Oğuz. Bir arkadaş daha alacağız. Takımın son durumu iyi. Devre arasında çok yoğun çalışmalar yaptık. İki hazırlık maçı yaptık. Bizim açımızdan olumlu geçtik. Bu yüklenmeler sırasında sakat vermemek çok önemliydi. Olumlu Şu anda her açıdan maça hazır görünüyoruz” dedi.

Yeşil siyahlıların bugün yapacağı çalışmanın ardından Gaziantep’e hareket edeceği kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..