REKLAMI GEÇ

HOROZ GEÇEN SEZON 22 HAFTA GALİBİYET BEKLEMİŞTİ

HOROZ GEÇEN SEZON 22 HAFTA GALİBİYET BEKLEMİŞTİ

Denizlispor ligdeki ilk puanlarını deplasmanda Adana Demirspor karşısında aldı. Yeşil siyahlılar geçen sezon ilk deplasman galibiyeti için 22 hafta beklemişti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Ağustos 2018 Pazartesi, 12:41

Denizlispor sezonun ikinci haftasında Adana Demirspor’u deplasmanda 1-0 yenerek sezonun ilk puanlarını almayı başardı. Yeşil siyahlılar geçen sezon lige kötü bir başlangıç yapmış ilk deplasman galibiyeti için 22 hafta beklemişti.

Geçen sezon ilk altı haftada sadece bir puan toplayabilen Horozlar o puanı da üçüncü haftada Eskişehir deplasmanında 2-2 berabere kalarak almıştı.

Teknik direktör değişikliğinin ardından Reha Erginer önderliğinde ilk galibiyetini 7’nci haftada Gazişyehir karşısında Denizli’de alan Horozlar ligin ikinci yarısına kadar deplasmanda sadece üç puan toplayabilmişti.

Fatih Tekke’nin takımın başına geçmesinden sonra ilk deplasman galibiyetini 22’nci haftada alan Horozlar, Giresunspor’u 2-0 yenmişti.

Bir dönemin deplasman fatihi Denizlispor geçen sezon deplasman karnesine sadece iki galibiyet ve dört beraberlik sığdırmıştı. Sezonun sonunu zor getiren Horozlar son haftalarda düşme korkusunu iliklerine kadar hissetmişti. Bu sezon yeni bir başlagıç yapan Horozlar ortaya koydukları futbolla da taraftarın gönlünü kazanmasını bildi.

Yeni sezonda Teknik Direktör Osman Özköylü’nün futbolu taraftarı heyecanlandırmaya yetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..