REKLAMI GEÇ

HOROZ HAKEMDEN MEMNUN OLMADI

HOROZ HAKEMDEN MEMNUN OLMADI

Denizlispor, Eskişehirspor deplasmanında taraftardan etkilenmedi ama hakem Numanoğlu’nun kararları yeşil siyahlıları mutlu etmedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 19 Şubat 2019 Salı, 09:20

Spor Toto 1. Lig lideri Denizlispor, Eskişehirspor deplasmanında 1-1 eşitlikle yenilmezlik serisini sürdürdü. Fakat karşılaşmada orta hakem Tugay Kaan Numanoğlu’nun kararları yeşil siyahlıları mutlu etmedi.

Süperlig hakemi Numanoğlu deneyimi ile kritik mücadeleye verildi. Karşılaşma öncesi ev sahibi takımın sosyal medya çağrıları karşılaşmada olayların yaşanabileceğinin ilk işaretleri oldu. Denizlispor kafilesinin kaldığı otel gece yarısı taraftarların gürültülü tacizlerine maruz kaldı.
Karşılaşmaya özel bir hazırlık yapan Eskişehirspor taraftarları da karşılaşma boyunca hakemi ve rakip takım oyuncularını etki altına almaya çalıştı. Kırmızı siyahlı taraftarların bu çabası Denizlispor karşısında işe yaramasa da hakem karşısında etkili oldu.

Eskişehirsporlu futbolculara her faul yapıldığında stadı ayağa kaldıran taraftarlar hakemi etkilemeyi de başardı.

İkili mücadelelerde yaşanan itiş kakış sırasında takdir haklarının tamamını Eskişehirspor lehine kullanan hakem Numanoğlu ortamı daha fazla germemek için attığı her adımda Denizlisporlu futbolcuları zorladı.

Karşılaşmanın 45’nci dakikasında Abdülkerim’e yapılan faul açık olmasına rağmen pozisyonda ev sahibi lehine karar veren ve Denizlisporlu futbolcuya sarı kart gösteren Numanoğlu, genç stoperin cezalı duruma düşmesine neden oldu.
İkinci yarının hemen başında Recep Niyaz’ın ayağına kasıtlı olarak basan Milinkovic ile Ziya Alkurt’a dirseği ile vuran Hakan’a karşı kırmızı kartını kullanmayan hakem Numanoğlu her iki pozisyonda da yeşil siyahlıların tepkisini çekmeyi başardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 19 Şubat 2019, 11:06

Adamların amacı belli oldu,2 Ankara takımını süperliğe taşımak için ne lazımsa yapacaklar.Bizim özellikle Osmanlı maçında çok dikkatli olamamız lazım hem kart hemde Hakem kararları yönünde.Tabiiki seyircimize de centilmenlik adına iş düşecek.Tşkler..