REKLAMI GEÇ

HOROZ İÇİN ÖZEL UÇAK

HOROZ İÇİN ÖZEL UÇAK

Ligde yükselişini sürdüren Yukatel Denizlispor, Trabzon deplasmanına özel uçakla gidecek. Yeşil siyahlıların hafta içindeki kupa maçı nedeniyle özel uçak kiralamak zorunda kaldığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Aralık 2019 Cuma, 09:46

Süper Lig’de pazartesi günü Trabzonspor’un konuğu olacak Yukatel Denizlispor’un hafta içinde Altınordu ile kupa maçı rövanşına çıkacak olması nedeniyle Trabzon seyahati ciddi bir probleme dönüştü.

Yeşil siyahlı takım lig maçı dönüşünden sonra perşembe günü Altınordu ile kupada karşılaşacak.

Trabzon’un uzak bir deplasman oluşu, maç sonrasında takımı Denizli’ye getirecek uçuşun bulunmayışı ve alternatif yolların ise ciddi zaman kayıplarına neden olarak takımın dinlenme ve çalışma programını etkileyecek olması yeşil siyahlı kurmayları özel uçak kiralamaya itti.

Denizlispor yönetimi takım için özel uçak kiralayarak bu sorunun üstesinden geldi. Pazar günü öğleden sonra uçakla Trabzon’a gidecek olan yeşil siyahlı takım pazartesi günü saat 20:00’de Medical Park Stadyumu’nda başlayacak maçın ardından doğrudan Denizli’ye gelecek.
Yeşil siyahlılar pazar sabahı Denizli’de son antrenmanını yapacak ve Trabzon’da konaklayarak maç saatini bekleyecek.

Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Altınordu’yu İzmir’de 5-3 yenen yeşil siyahlılar perşembe günü ise bu maçın rövanşına çıkacak. Denizli Atatürk Stadı’ndaki maç 14:30’da başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..