REKLAMI GEÇ

HOROZ İKİ LİG MAÇINDA KALESİNDE 6 GOL GÖRDÜ

HOROZ İKİ LİG MAÇINDA KALESİNDE 6 GOL GÖRDÜ

Denizlispor son iki lig maçında efsanevi geri dönüşlere imza atarak taraftarını sevince boğarken kalesinde gördüğü 6 golle teknik ekibi düşündürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Nisan 2019 Salı, 10:56

Spor Toto 1. Lig’de gündem Denizlispor. Altay karşısında 3-1’den maçı çeviren ve son dakikalarda galibiyet fırsatını kaçırarak tek puana razı olan Horozlar hemen ardından Adanaspor karşısında 90+2’de eşitlik sayısını kalesinde görmesine karşın 90+8’de attığı golle üç puanın sahibi olmayı başarmıştı.

Yeşil siyahlıların iki maçtaki muhteşem geri dönüşleri taraftarları sevindirinken süperlig kapılarını da sonuna kadar açtı. Buna karşın Horozların iki maçta kalesinde gördüğü 6 gol teknik ekibi memnun etmedi.

Öğrencilerine sık sık savunma çalıştıran Teknik Direktör Yücel İldiz’in Altay ve Adanaspor maçlarında yenilen altı golü masaya yatırdığı öğrenildi.

Altay maçında kolay pozisyon veren yeşil siyahlılarda stoperde Abdülkerim ve Alperen tercihini Adanaspor maçında değiştiren İldiz bu karşılaşmada ise Alperen’i sağ beke alarak yerine Oğuz Yılmaz’ı monte etmişti.

Alperen’in sakatlık nedeniyle oyundan çıkmasından sonra Furkan Şeker’in koruduğu sağ kanattan gelen iki topun gol olması yeşil siyahlı oyuncuların takım savunmasında geriye düştüğünün göstergesi oldu. Buna karşın hücumda harika bir oyun ortaya koyan Furkan, Adanaspor maçında iki golün pasını verdi.
Yeşil siyahlı teknik kurmayların ligde kalan 6 maçta aynı hataları yapmamak için harekete geçtikleri öğrenildi. Öğrencileri ile her iki maçın üzerinden bir kez daha geçmesi beklenen Teknik Direktör Yücel İldiz’in bu hafta takım savunmasına yönelik çalışmalara ağırlık vermesi bekleniyor. Diğer yandan Adanaspor maçında büyük bir sürpriz yaparak Deniz Vural’ı kesen İldiz orta alanı güçlendirmek için Burak Altıparmak ve Kibong’dan faydalanmayı planladı. Kibong’un yüksek top kaybı maç içinde değişiklikleri de beraberinde getirdi. Son olarak iki maçta da oyuna sonradan girerek golünü atan Kehinde’nin performansı teknik ekibi sevindiriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..