REKLAMI GEÇ

HOROZ İLK YARILARDA COŞUYOR

HOROZ İLK YARILARDA COŞUYOR

Yeşil siyahlılar geriye düştükleri ligdeki tüm rakiplerini ilk yarıda bulduğu gollerle yaraladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Eylül 2010 Salı, 19:14

Bank ¬Asya 1. Ligi’nde 4. hafta sonunda topladığı 10 puan ile liderlik koltuğunda oturan Denizlispor, Altay maçını da kazanıp çıkışını sürdürmek istiyor. Ligde oynadığı 4 karşılaşmada rakip fileleri 8 kez havalandıran Denizlispor kalesinde de 4 gol gördü.

GOLLER İLK YARIDA
Denizlispor evinde ağırladığı ve geriye düştüğü Çaykur Rizespor maçı da dahil oynadığı tüm maçlarda ilk yarıda gol atarak rakiplerini yaralamayı başardı. Yeşil siyahlı ekip ilk yarısında gol bulduğu üç karşılaşmayı kazandı Rize maçında ise bir puana razı oldu.

PERDE İLK YARIDA AÇILIYOR
İlk hafta Güngören’i ağırlayan yeşil siyahlılar maçın 44. dakikasında İzzet ile perdeyi açtı ve 82’de Ali Helvacı ile skoru ilan etti. İkinci hafta Gaziantep Bld. deplasmanına çıkan Denizlispor Serdar Eyilik ile 13. dakikada perdeyi açtı Emin ile 35’de farkı ikiye çıkardı. Bitirici darbe ise Ahmet Cebe’den maçın 64. dakikasında geldi.

RİZE ENGELİ
Ligde liderlik yarışı içinde olduğu Rizespor’u 3. haftada ağırlayan Denizlispor bu maçın hemen başında geriye düşmesine rağmen yine ilk yarı sonunda 43. dakikada Ahmet Cebe’nin ayağından bulduğu gol ile bir puan çıkardı. Akhisar karşısında 9. dakikada Emin ile öne geçen yeşil siyahlılar Serdar Eyilik’in 51. dakikadaki golüyle üç puanı aldı. Yeşil siyahlılar attıkları 8 golün 5’ini ilk yarılarda kaydetti.

Horoz’un en golcüleri Cebe-Serdar-Emin
Denizlispor’da geride bırakılan dört haftada Ahmet Cebe, Serdar Eyilik ve Emin Aladağ rakip fileleri ikişer kez havalandırdı ve takımın en golcü isimleri oldu.
Yeşil siyahlıların başarılı futbolcusu Emin Aladağ Antep Bld. ve Akhisar maçlarında birer gol kaydederken, Ahmet Cebe Antep Bld. ve Çaykur Rizespor maçlarını boş geçmedi. Yeşil siyahlı golcü Serdar Eyilik ise Antep Bld. ve Akhisar maçlarında fileleri iki kez havalandırdı. Denizlispor’da Ali Helvacı ve İzzet de Güngören Belediyespor maçlarında birer gol attı.

Asist kralı Solakel
Yeşil siyahlılarda Akhisar deplasmanında atılan iki golün de pası Ahmet Burak Solakel’den geldi. Emin ve Serdar’a iki gol pasını veren Solakel, Horozların ilk dört haftada en fazla asist yapan futbolcusu oldu. Emin, Antep Bld. maçında, Koffi ve Ahmet Cebe de Güngören Bld. birer asist yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..