REKLAMI GEÇ

HOROZ İSTEDİ ÇINAR ATANDI

HOROZ İSTEDİ ÇINAR ATANDI

Denizlispor yönetiminin isyanına TFF ses verdi, Ankaragücü maçına süperlig deneyimi olan hakem atadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Mart 2018 Cuma, 09:42

Denizlispor hakem ataması konusunda istediğini aldı. BB Erzurumspor maçında dördüncü hakem olarak görev yapan Erkan Özdamar, bir yönetici ile yardımcı antrenörü saha dışına göndermiş bir hafta sonra Altınordu maçında ise orta hakem olarak atanmıştı. Özdamar Altınordu maçının 90+7’nci dakikasında verdiği frikik kararı ile yeşil siyahlıları puandan etmişti. Hakem Erkan Özdamar’dan şikayet eden Denizlispor yönetimi TFF’ye bir mektup göndererek maçlarında deneyimli hakemlerin görevlendirilmesini istemişti.

Merkez Hakem Kurulu pazar günü Denizli’de oynanacak Denizlispor – Ankaragücü maçının hakem kadrosunu belirledi. Buna göre karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılıklarını ise Baki Tuncay Akın ile Mehmet Salih Mazlum üstlenecek.

Bir eğitimci olan süperlig hakemi Serkan Çınar bu güne kadar 264 maç yönetti. Çınar’ın yönettiği maçların yüzde 45’ini ev sahibi takımlar kazanırken yüzde 27’si ise deplasman takımlarının zaferiyle sonuçlandı.

Sarı kartına sık sık başvuran Serkan Çınar maç başına 5,35 sarı kart oranına sahip olmasına rağmen ancak 4 maçta bir kırmızı kart gösteriyor.

Denizlispor’un bu güne kadar 6 maçını yöneten Serkan Çınar yeşil siyahlı takıma şans getirmiyor. Yeşil siyahlılar Çınar’ın yönettiği 6 maçın üçünü kaybederken ikisini de beraberlikle bitirdi. Çınar’ın son yönettiği Denizlispor maçı ise geçen sezonun ilk yarısında Eskişehir’de oynanan ve Denizlispor’un 3-0 kazandığı lig maçı olmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..