REKLAMI GEÇ

Horoz kampı tamamladı, iki gün izin aldı

Horoz kampı tamamladı, iki gün izin aldı

Yukatel Denizlispor iki etabını da Afyon’da gerçekleştirdiği kampı tamamladı. Yeşil siyahlılar gençlerle birlikte 19 futbolcu ile başladığı kampta yeni transferlerin de takıma dahil olması ile kadronun büyük bölümünü oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Ağustos 2019 Cuma, 10:38

9 sezon aradan sonra yeniden Süper Lig’de mücadele edecek olan Yukatel Denizlispor sezon öncesi hazırlıklarını Afyon’da gerçekleştirdi. Yeşil siyahlılar iki etaplı kampan tamamını geçirdiği Afyon’dan dün ayrıldı. Göztepe ile yapılan hazırlık maçından sonra Teknik Direktör Yücel İldiz öğrencilerine üç gün izin verdi.

Denizlispor Afyon kampına eksik kadro ile başlamış gençlerin de dahil olduğu takım 19 kişiden oluşmuştu.

Oğuz Yılmaz, Recep Niyaz, Kibong, Mehmet Akyüz, Burak Çalık, Burak Altıparmak, Muhammet Himmet, gibi deneyimli isimlerin yanı sıra Murathan Sütçü, Kadir Kurt, Emre Sağlık, Asım Aksungur, Alihan Kalkan, Hüseyin Altıntaş gibi genç izimler kamp kadrosunda yer almıştı.

Yeniden anlaşılan Stachowiak ve Kerem Can Akyüz kampa ilk gününden itibaren katılmış daha sonra Aissati, Sapunaru, Lopes, Tolgahan Acar, Rodagella, Mustafa Yumlu, Sedat Şahintürk, Hadi Sacko, Zeki Yavru, Oscar, Zakarya ve Murawski kamp kadrosuna dahil olmuştu.

Kamp süresince Altay, Eskişehirspor, Ümraniyespor ve son olarak Göztepe ile birer hazırlık maçı gerçekleştiren yeşil siyahlılar lge kadar kendi tesislerinde çalışacak. Pazartesi günü topbaşı yapacak olan yeşil siyahlılar kurban bayramı öncebi bir hazırlık maçı daha yapmayı planlıyor.

Kampı değerlendiren Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat verimli bir kamp geçirdiklerini belirtirken, “Eksik başladık ama iyi çalıştık. Süreç içinde yeni transferler de takıma dahil oldu. Çok şükür sakatlık yaşamadan kampı tamamladık. Göztepe maçında da kampın ne denli verimli geçtiğini gördük” dedi.

Kadronun yüzde 90’ının tamamlandığını söyleyen Fırat, “Eksik olan bölgeleri tamamlamak istiyoruz. Sıfırdan bir takım kurduk. Kamp bitimine kadar kadroyu yüzde 90 ölçüde tamamladık. Kamptan çok memnunuz. Takım iyi çalıştı. Biz de transfer komitesi olarak transferleri çok geç kalmadan takıma ekleyebildik. Eksiklerimizi tamamlayıp Galatasaray maçına hazır olarak çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..