REKLAMI GEÇ

Horoz kulüp lisansını aldı

Horoz kulüp lisansını aldı

Y. Denizlispor mali kriter dosyasını tamamladı ve kulüp lisansını aldı. Yeşil siyahlılar toplamda 8,6 milyon lira borç ödedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Eylül 2019 Cumartesi, 14:07

Yukatel Denizlispor’da mali kriter dosyası tamamlandı ve kulüp lisansı alındı. Yeşil siyahlılar her yıl yenilenen lisans için bu sezon toplam 8,6 milyon lira ödeme gerçekleştirdi.

Sezon başında transferi de açmak için eski alacaklılarına toplamda 7,8 milyon lira ödeme yapan yeşil siyahlı kulüp sonradan gelen 865 bin liralık ödemeleri de gerçekleştirdi. Bu ödemelerde yeşil siyahlıların eski futbolcuları Muhammet Himmet ve Tahacan Velioğlu’nun yanı sıra başka isimlerin de borçları bulunuyordu.

Mali kriter dosyasının tamamlanması için Başkan Ali Çetin’in de büyük çaba sarf ettiği kaydedildi. Alacaklılarla tek tek görüşen Başkan Ali Çetin’in yeşil siyahlı kulübün lisans alabilmesi için üst üste gelen ödemelere rağmen yeni kaynaklar oluşturmayı başardığı kaydedildi.

Mali kriter dosyasını takip eden Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla sosyal medya hesabından “Her yıl bu tarihe  kadar yazarlar Denizlispor Lisans alamadı 3 puan silinecek diye. Ama her zaman olduğu gibi yine yanıldılar” ifadelerini kullandı. Atilla özellikle sosyal medyadan kendilerine yönelik eleştirilere yanıt verdiği bu paylaşımından sonra denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede; “Her sezon aynı şeyler yaşanıyor. Her sezon mali kriterleri yerine getiriyoruz ve lisansımızı alıyoruz. Bu sene her şey üst üste geldi. Buna karşın yine lisansımızı aldık. Denizlispor yönetimine güvenin. Sosyal medyadan yapılan asılsız ithamlara da inanmayın. Bu süreçte Başkan Ali Çetin’in emek ve gayreti yadsınamaz. Her şeyin üst üste geldiği bir ortamda hiçbir ödemeyi ertelemeden sorunumuzu çözdük” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..