REKLAMI GEÇ

Horoz lige bileniyor

Horoz lige bileniyor

Avusturya kampını tamamlayan Denizlispor, Denizli’ye döndü. Futbolcular bir günlük iznin ardından teknik direktör Erhan Altın nezaretinde, lig hazırlıklarına Haluk Ulusoy Tesisleri’nde başladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 30 Temmuz 2009 Perşembe, 17:36

Futbolcularının hepsinden memnun olduğunu ifade eden Erhan Altın, yeni sezonda ofansif futbol sergileyeceklerini açıkladı. Takımı antrenmanlarda geriye çekse da futbolcuların sürekli hücuma dayalı bir oyun sergilediğini ve gole çok yakın olduklarını dile getiren Erhan Altın, “Hepsi birbirinden yetenekli. Yeni sezonda kimler forma giyecek kestirmek güç. Golleri bulduktan sonra geri çekilmelerini söylesem de geri çekilmiyorlar. Ofansif futbol oynamayı çak seviyorlar. Ayrıca tribünlere de oynuyorlar. Yani göz hoş gelen bir futbol sergiliyorlar. Bu beni mutlu ediyor. Yeni sezonda sahada çok koşan, herkesin her yerde olduğu, hücuma hep birlikte çıkıp dönen bir Denizlispor izleyeceğiz” dedi. Denizlispor’un temposuna kimsenin dayanamayacağını kaydeden Erhan Altın, “Bir sürü hazırlık maçı yaptık. Bu maçlarda aslında skor önemli değil. Ama oynana futbol bizi de çok cezp etti. Takımın ufak tefek eksiklikleri var bunları da en kısa zamanda gidereceğiz” diye konuştu.

Denizlispor’da Çağlar’a teşhis koyulamadı
Denizlispor’da kampta antrenman yaparken bir anda kasklarından rahatsızlanan Çağlar Birinci’nin sakatlığının sürdüğü belirtildi. Teknik patron Erhan Altın, Çağlar’ın kampta doktora göründüğünü ardından ilk önce Ankara daha sonra Denizli ve İstanbul’da da doktora göründüğünü ancak doktorların bu konuda henüz bir teşhis koyamadığını belirtti. Bu durumun kendisini üzdüğünü kaydeden Denizlispor hocası, “Antrenmanda bir anda oldu. Ne olduğunu anlayamadık bile. Bu beni çok üzdü. Kendisi kaç defa doktora gitti ama kasıklarındaki rahatsızlık için doktorlar bir teşhis koyamadı. Hala doktor doktor geziyor. İdmana çıkıyor belli bir aralıktan sonra ağrısı başlıyor. Çok istiyor ama verimli olamıyor” dedi. Erhan Altın, büyük kulüpleri transferi gündeme gelen Çağlar ve Cenk’in şu an Denizlispor’da kaldığını ve oyuncuların da kafasında yer alan transfer düşüncesinin gittiğini söyleyerek, “Artık sadece Denizlispor’u düşünüyorlar. Çünkü profesyoneller” dedi.

Bütün kampların iyi geçtiğini ifade eden Erhan Altın, artık gönderecek oyuncuları olmadığını söyledi. Altın, “Zaten göndermek isteseniz de oyuncu kalmadı” dedi. Takımın yaş ortalamasının 25 olduğuna dikkat çeken Altın, “Zaten kadromuz 23 kişi. Sakatlıklarla 17’e kadar iniyoruz. Daha doğrusu hazır kulübeyi tamamlayacak kişi yok şu an. Berberoviç, İzzet, Süleyman, Çağlar sakat. Kalecileri de çık. Geriye bu rakam kalıyor” dedi. Berberoviç’in yerine yerli bir transfer yapacaklarını ve bunların görüşmesinin sürdüğünü belirten Altın, “Menajerler ellerinde CD ve kataloglarla geliyorlar ama biz onları gönderiyoruz. Bizim bildiğimiz tanıdığımız biri olması gerekir. O transferi de bugün yarın yapacağız” diye konuştu.

Altın, takımda 7Hacı Murat’ lakaplı Murat Hacıoğlu’nun ve kaleci Özden’in tam bir neşe kaynağı ve takımın ağabeyi olduğunu söyledi. Takıma Bangoura’nın da kendine has esprileri ile keyif bulduklarını kaydeden Altın, “Herkes iyi niyetli. Verileni hemen alıyor. Sorun çıkartan kimse yok. O kadar uyumluyuz ki o kadar takım olduk ki bu beni çok sevindiriyor. Yeni sezonda ofansif futbol oynayan kesinlikle rakibi incitmeyen ancak fair play çerçevesinde puanı alan hep biz olacağız. Geri çekilen bir anlayışımız olmayacak. Bizde stoperler bile oyuna katılacak. Misafir edeceğimiz takımlara her şeyimizi vereceğiz ama puan vermeyeceğiz” dedi.

Bu sene hedeflerinin ilk 10 içinde en yükseğe çıkabilmek olduğunu belirten teknik adam Altın, “Yönetim ilk 10 diyor biz daha yukarıya çıkacağız. Herkes hedefin bilincinde. Çok hırslı ve azimliler” dedi. Sezonun ilk maçını Fenerbahçe ile oynayacaklarını ve bu takımın diğer rakiplerinden farklı olmadığını hatırlatan Erhan Altın, “Aynı kategoride oynayan takımlarız. Buraya gelmeleri onlar için dezavantaj mı olacak avantaj mı olacak sahada belli olacak. Biz kendimize çok güveniyoruz. Fenerbahçe’den ben ve oyuncularımın hiçbir çekintisi yok. Yeni bir lig. Yeni heyecan. Taraftarımızın önünde Fenerbahçe’den ilk puanımızı alıp iyi başlangıç yapacağız. Fenerbahçe’nin kimleri transfer ettiği adı değil bizim için sahada azimli istekli olan kazanır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..