REKLAMI GEÇ

HOROZ LİGE DÖNDÜ

HOROZ LİGE DÖNDÜ

Antalya kampını tamamlayan Denizlispor bir günlük iznin ardından bugün toplanıyor. Yeşil siyahlılar gözünü Gazişehir Gazinatep maçına çevirdi. Tek hedef galibiyet.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 14 Ocak 2019 Pazartesi, 10:14

Spor Toto 1. Lig’de devreyi ikinci basamakta tamamlayan Denizlispor, ikinci yarı hazırlıklarını tamamladı ve lige döndü. İlk etap çalışmalarını Denizli’de ikinci etapta ise Antalya kampında lige hazırlanan yeşil siyahlılar Çaykur Rizespor ile oynanan hazırlık maçının ardından bir günlük izin yapmıştı.

Teknik Direktör Yücel İldiz öğrencilerini bugün Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde topluyor. Öğleden sonra gerçekleşecek toplanmaya tüm takım katılacak.

Akşam saatlerinde yenileme çalışması ile lige dönüş yapacak Horozların hedefinde Cumartesi günü oynanacak Gazişehir Gaziantepspor maçı var. Bu maç öncesi takımda eksik ya da sakat bulunmuyor.

Denizlispor Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkanı Ali Fırat iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydetti. Lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ve çok çalıştıklarını kaydeden Fırat, “Transfer döneminde eksik olan bölgelerimize takviyelerimizi yaptık. Bizim adımıza kamp çok iyi geçti. Kampın sevindirici tarafı bir sakatlık yaşamadık. İstemediğimiz bir olay olmadı. Bugün toplanıyoruz. Perşembe gününe kadar Denizli’de çalışacağız daha sonra Gazişehir maçı için Gaziantep’e gideceğiz. Çok önemli bir maça çıkacağız. Tüm gücümüzü bu maça yoğunlaştıracağız. Bu maçı nasıl kazanırız onu düşünüyoruz” diye konuştu.
Fırat yeni transferler Kehinde ve Oğuz Yılmaz’ın lisans işlemlerini maça kadar bitirmeyi planladıklarını da kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..