REKLAMI GEÇ

HOROZ LİGE DÖNDÜ

HOROZ LİGE DÖNDÜ

Türkiye Kupası’nda Altınordu’yu 5 golle deviren Yukatel Denizlispor’da gözler pazar günü oynanacak Başakşehir maçına çevrildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Aralık 2019 Cuma, 10:22

Süper Lig’de son iki maçını kazanan Yukatel Denizlispor galibiyet serisini üç maça çıkarmak istiyor. Türkiye Kupası’nda Altınordu’yu 5 golle devirerek moralini yükselten Horozlar gözünü lige çevirdi.

Zakarya’nın cezası nedeniyle forma giyemeyeceği karşılaşmada Kibong’dan da yoksun olacak Horozlar kendi taraftarı önünde üç puana ulaşmak istiyor.

Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda 16:30’da başlayacak karşılaşmayı Alper Ulusoy, Volkan Ahmet Narinç, İbrahim Bozbey hakem üçlüsü yönetecek.
İzmir Bölgesi hakemlerinden Ulusoy’un üç maçını yönettiği yeşil siyahlılar bu maçlardan ikisini kazanırken birinde ise kaybetmişti. Yeşil siyahlıların son olarak Adanaspor’u 4-3 yendiği maçı yöneten Ulusoy’un yönettiği maçlarda ev sahibi takımların kazanma oranı yüzde 49 olarak gerçekleşti.

Yeşil siyahlılar rakibi ile daha önce 11 kez karşı karşıya geldi ve bu maçların 4’ünü kazanırken birinden ise beraberlikle ayıldı. Denizli’deki maçlarda yeşil siyahlılar iki galibiyet, bir beraberlik ve üç de yenilgi elde etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..