REKLAMI GEÇ

HOROZ LİMİTİ AŞMAYACAK

HOROZ LİMİTİ AŞMAYACAK

Türkiye Futbol Federasyonu kulüplerin harcama limitlerini belirledi. Kulüpler belirlenen oranı yüzde 30 aşabilecek ama Denizlispor buna ihtiyaç duymuyor. Başkan Çetin, “Mali disiplini sağladık. Limit aşımı yapmayacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 31 Aralık 2019 Salı, 12:35

Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans kurulu, süper lig kulüplerinin yıl boyu yapacakları harcamaların limitlerini belirledi. Buna göre Yukatel Denizlispor 78 milyon 184 bin liralık bütçeye sahip. Kurul kulüplerin mevcut bütçeyi yüzde 30 oranında aşmaları opsiyonunu tanıyor. Buna karşın Yukatel Denizlispor bu farkı kullanmayacak.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin konuya ilişkin denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede, “sGöreve geldiğimiz günden bu yana Denizlispor’da mali disiplini öncelikli meselemiz yaptık. Bunda da bir hayli yol kat ettik. Denizlispor’a geri ödemesiz gelirler sağlamaya çalıştık. Gerek bağışlar gerekse reklam ve sponsor gelirleri ile önemli girdiler elde ettik. Bir yandan borçlarımızı öderken bir yandan da yeni sezonun planlamasını gerçekleştirdik. Yüksek maliyetlerden kaçınırken kaliteli bir kadro oluşturmaya çalıştık. Bugün gelinen noktada limit konusunda bir sıkıntımız bulunmuyor. Yüzde 30’luk opsiyonu kullanmayı düşünmüyoruz. Ara transfer döneminde de takıma takviyeler yapacağız ama mali olarak limit içinde kalacağız. Hatta bu limiti de kullanmayacağız. Denizlispor’un geleceğini etkileyecek büyük mali yüklerden kaçınıyoruz. İlk geldiğimiz günden bu yana borçsuz bir Denizlispor olması için çaba sarf ettik. Bu yolda çok önemli adımlar attık. Borcu büyük oranda düşürdük. Gelecek yıl borçsuz bir kulüp olmayı planlıyoruz. Adımlarımızı buna göre atıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..